carloabarth je napisal/-a:Ne vem kaj so pri Renaultu razmišljal ...
carloabarth je napisal/-a:Ne vem kaj so pri Renaultu razmišljal ...
J.McLane je napisal/-a:Rešitev je servisni interval na 10k km in 5l posoda za čistilo, v oboje močno dvomim.
sonic je napisal/-a:J.McLane je napisal/-a:Rešitev je servisni interval na 10k km in 5l posoda za čistilo, v oboje močno dvomim.
5 litrov? Pha. V tej zimi sem jh porabil pomojem vsaj 15 litrov če ne 20, pa ne vem če se je prevozilo 5000 km, kvečjemu manj. Se spomnim da sem pred zimo kupil ene 3 (če ne 4) plastenke (mislim da 5-litrske) v akciji pri Lidlu, do sedaj sem že vse iztočil in skoraj do konca porabil...
sonic je napisal/-a:
5 litrov? Pha. V tej zimi sem jh porabil pomojem vsaj 15 litrov če ne 20, pa ne vem če se je prevozilo 5000 km, kvečjemu manj. Se spomnim da sem pred zimo kupil ene 3 (če ne 4) plastenke (mislim da 5-litrske) v akciji pri Lidlu, do sedaj sem že vse iztočil in skoraj do konca porabil...
sparky je napisal/-a:sonic je napisal/-a:
Se hecaš?Škoda mi je ljudi, ki se jim vsaj na bencinski ne da v roke vzeti tiste spužve pa šipo spucat, vzame ti 2 minuti. Jaz v celem letu porabim ~2,5 litra še to sem preveč rekel
Blasphemer je napisal/-a:Tolk o tem kolk je folk nasplošno objektivnČe je nemški design je pač "oni že vedo zakaj mora bit tako, nekje je sigurno razlog". Če je pa francoski, potem pa "Jao kera neumnost, to se lahko samo francozi spomnejo kaj takega."
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov