martin_krpan je napisal/-a:Evropska Jetta Trendline:
Če pa tole ni poor's man A4 pa ne vem kaj je

martin_krpan je napisal/-a:Evropska Jetta Trendline:
martin_krpan je napisal/-a:vrata so skoraj povsem plastična:
Ceed je napisal/-a:Ja to je tisti padec kakovosti, ki sem ga omenjal pri novi Jetti. 1000x rajši Octavio za manj...
Daedalus je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Ja to je tisti padec kakovosti, ki sem ga omenjal pri novi Jetti. 1000x rajši Octavio za manj...
100000x rajši.
~toMmy~ je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Ja to je tisti padec kakovosti, ki sem ga omenjal pri novi Jetti. 1000x rajši Octavio za manj...
100000x rajši.
Racionalno gledano se strinjam in ne razumem tega šparanja na Jetti, ampak po izgledu zunanjosti (in tudi armature), se lahko po mojem mnenju Octavia skrije. Jetta je meni osebno prekleto lep in skladen avto.
tomzzi je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Ja to je tisti padec kakovosti, ki sem ga omenjal pri novi Jetti. 1000x rajši Octavio za manj...
100000x rajši.
Racionalno gledano se strinjam in ne razumem tega šparanja na Jetti, ampak po izgledu zunanjosti (in tudi armature), se lahko po mojem mnenju Octavia skrije. Jetta je meni osebno prekleto lep in skladen avto.
Ja ampak to ni dovolj dober razlog, da bi upravičil nakup. Vsaj zame ne. Izgled je nekako na drugem mestu... Vsakemu svoje.
JaNo je napisal/-a:Mja, pri the vratih so res malo mimo pihnli ampak se vedno raje tole kot pa skatlasto Octavio. Ne recem da je jetta nek vrhu ski dizajn.. Ampak Octavia limuzina pa - no way.
Ce gremo stet ceneno plastiko v notranjosti Jo v Octaviji najdemo vec.
To je dejstvo, zunanja oblika Jette je vsekakor lepša.~toMmy~ je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Ja to je tisti padec kakovosti, ki sem ga omenjal pri novi Jetti. 1000x rajši Octavio za manj...
100000x rajši.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 21 gostov