Jerch_ je napisal/-a:no ko ste prej diskriminiral in govoril čez bosance.. pa naj mi eden pove zakaj se pa taxisti tako na široko izogibajo renaultu? nimajo denarja? mislim, da.. imajo/imamo sicer vsi pokvarljive avtomobile ampak tisti ki delajo ogromno kilometrov, kar taxisti sigurno, bodo pa ja znali oceniti kaj kupiti, da bo avto zanesljiv, dovolj lep za stranke in kar je najbolj pomembno ekonomsko najbolj smiselen. očitno začetna cena novega avta na dolgi rok predstavlja manjšinski delež stroška..
poleg tega pa ne zagovarjam nemcev, ampak pravim, da med taxiji vidim ogromno različnih avtov, pogosto z znanimi- pogovorno stabilnimi motorji in le redko kakšnega renaulta. zakaj je tako? stanje je tako dejansko in ne pisati, da je to gostilniški pogovor
Jerch_ je napisal/-a:no ko ste prej diskriminiral in govoril čez bosance.. pa naj mi eden pove zakaj se pa taxisti tako na široko izogibajo renaultu? nimajo denarja? mislim, da.. imajo/imamo sicer vsi pokvarljive avtomobile ampak tisti ki delajo ogromno kilometrov, kar taxisti sigurno, bodo pa ja znali oceniti kaj kupiti, da bo avto zanesljiv, dovolj lep za stranke in kar je najbolj pomembno ekonomsko najbolj smiselen. očitno začetna cena novega avta na dolgi rok predstavlja manjšinski delež stroška..
poleg tega pa ne zagovarjam nemcev, ampak pravim, da med taxiji vidim ogromno različnih avtov, pogosto z znanimi- pogovorno stabilnimi motorji in le redko kakšnega renaulta. zakaj je tako? stanje je tako dejansko in ne pisati, da je to gostilniški pogovor
svetilnik je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:no ko ste prej diskriminiral in govoril čez bosance.. pa naj mi eden pove zakaj se pa taxisti tako na široko izogibajo renaultu? nimajo denarja? mislim, da.. imajo/imamo sicer vsi pokvarljive avtomobile ampak tisti ki delajo ogromno kilometrov, kar taxisti sigurno, bodo pa ja znali oceniti kaj kupiti, da bo avto zanesljiv, dovolj lep za stranke in kar je najbolj pomembno ekonomsko najbolj smiselen. očitno začetna cena novega avta na dolgi rok predstavlja manjšinski delež stroška..
Prav imaš, samo tega tukaj ne razumejo. Žal. Kar se pa tiče bosancev, ni res, da vozijo samo stare nemce(te nemci so na cesti že več kot 30 let, kar renault ne zmore), ogromno jih vidiš tudi z avtomobili bajno visokega cenovnega razreda, samo francozov ni med nimi. Ha, ha, renault in taxi, skupaj s strankami na servisu.
simply je napisal/-a:V Londonu s tem nimajo problemov.
Lepo njihov taxi z avt. menjalnikom, ki smešno pelje. Pogovarjal sem se s taksistom, ki mi je dejal, da ta vozila niti niso tako poceni, ter da bi jih ljudje kupovali tudi zase, a se jih ne dobi!
Pri nas se pa dajemo, kdo ima boljši taxi. Joj joj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov