Ivan36 je napisal/-a:a ja sam u međuvremenu kupio wingla i registrirao ga evo mog novog ljepotana:
Kolko to stane ?
Pa kake probleme si imel z Hoverjem ? Izredni servisi in podobna šara

wingle će biti od cca 20000 eura, očekuju se novi motori za eu, 2.8 tci sa 115 Km i benzin mivec 2.4 sa 136km (plin), isti motori iči če i u hover
šta se tiče hovera,evo sad ima točno 62000 km..i ide bez problema,evo sve šta sam radio:
2000 - prvi servis, izmjena ulja u motoru i diferencijalima
10000 - ulje, filter ulja,zraka,goriva
20000 - ulje,filter ulja, zraka,goriva
30000 - ulje, filter ulja, zraka, goriva, svječice
40000 - ulje u diferencijalima, motoru, filter ulja,zraka,goriva,stazni remen,pločice prednje
50000 - ulje u diferencijalima(zbog popravka mjenjača), motoru, filter ulja,zraka,goriva,stazni remen, popravak mjenjača jer sam na utrki letio s autom i sletio na kamen, 2 ležaja sam sjebo, 3 i 5 brzina, hvala bogu reduktor mi je čitav
62000 km i planiram skoro servis, samo da nađem vremena, ulje u motoru, filter ulja, zraka,svječice,pločice zadnje,gume sam neki dan promjenio zadnje
auto inače radi odlično,bez ikakvih problema, od žarulja prednja mi nije izgorjela ni jedna, zadnje 3-4 komada ali to je bilo zbog vožnje po pjesku i utrkama,naspram kie soretno i mercedesa ml....hover je zaista avion, ne pamtim da sam sa nekim svojim đžipom toliko terena, blata,utrka odvozio ko s hoverom,evo danas slikano: