martin_krpan je napisal/-a:Razočaran. Ne nad obliko, ampak, ker je preveč podobna šibkejšim GTC. Pričakoval sem nov odbijač po vzoru na Zafiro in ampero (in kot so ga prikazovale risbe), pa je to očitno rezervirano za facelift.
Ceed je napisal/-a:Sam kdaj za vraga pride sploh gtcjevka v prodajo? Že eno leto gledamo slike, bo skoraj facelift potrbovala pred prodajo, pa ne zato ker bi izgledala stara, ampak ker smo se je že nagledali...
crxdelsol je napisal/-a:Jaz še nikoli nisem rabo iz 5 brzine šaltat v 3, v kakem primeru se to dela ?
domen90 je napisal/-a:Novi avti imajo vsi razštelano optiko, vsi (razen Insignia) imajo napako na števcu goriva, ki najprej kaže da je goriva 3/4, po par kilometrih pa polno.
domen90 je napisal/-a:Moje izkušnje z novimi opli - 1.4 motorji so mrtvašnica, na AC rabiš celo večnost da prilezeš do 130, če iz 5. prestave šaltaš v 3. in pohodiš gas do konca ni NOBENEGA efekta, samo dere se bolj, gre pa nikamor. Novi avti imajo vsi razštelano optiko, vsi (razen Insignia) imajo napako na števcu goriva, ki najprej kaže da je goriva 3/4, po par kilometrih pa polno. Na novem avtu sem videl da je imelo eno platišče več uteži kot moja vsa 4 skupaj. Govorim za modele Corsa, Astra, Meriva in Zafira. Avtomobili so katastrofa.
Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov