tomzzi je napisal/-a:Se pa tudi strinjam, da je dandanes problem ravno v hitrosti! Razvoja in proizvodnje! Tempo današnjega dne. Tako, da ni nič čudno, da gre kvaliteta navzdol in ne obratno.
Šparajo pa itak vsi po vrsti. Tako, da je danes očitno bolj kot ne loterija nakup avtomobila tudi če je čisto nov!
Itak sem pa sam videl, da se prvih serij ne kupuje če nočeš imeti problemov.
Tak, da po eni strani me drži nakup po drugi pa spet velik boljš slišim o znamkah ki so trenutno naredile velik večji preskok v kvaliteti kot bi to bilo pričakovati od njih.
Kar sem se tudi na lastne oči in prste prepričal tudi sam.
R 26 je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Se pa tudi strinjam, da je dandanes problem ravno v hitrosti! Razvoja in proizvodnje! Tempo današnjega dne. Tako, da ni nič čudno, da gre kvaliteta navzdol in ne obratno.
Šparajo pa itak vsi po vrsti. Tako, da je danes očitno bolj kot ne loterija nakup avtomobila tudi če je čisto nov!
Itak sem pa sam videl, da se prvih serij ne kupuje če nočeš imeti problemov.
Tak, da po eni strani me drži nakup po drugi pa spet velik boljš slišim o znamkah ki so trenutno naredile velik večji preskok v kvaliteti kot bi to bilo pričakovati od njih.
Kar sem se tudi na lastne oči in prste prepričal tudi sam.
Ni problem hitrost razvoja in tempo...inženirje se že v šolah tega uči kako skonstruirati izdelek za določeno delovno dobo.
yashica je napisal/-a:Močno dvomom, da je novi motor tako spremenjen od predhodnika, ki velja za zanesljivega, da bi že v štartu crkoval... ne vem no![]()
Patrik_A3 je napisal/-a:yashica je napisal/-a:Močno dvomom, da je novi motor tako spremenjen od predhodnika, ki velja za zanesljivega, da bi že v štartu crkoval... ne vem no![]()
2.0 TDI je bil kdaj zanesljiv?
yashica je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:yashica je napisal/-a:Močno dvomom, da je novi motor tako spremenjen od predhodnika, ki velja za zanesljivega, da bi že v štartu crkoval... ne vem no![]()
2.0 TDI je bil kdaj zanesljiv?
Ne vem zakaj si začuden, ampak z 2,0 tdi cr 140, ki se recimo vrti v mk6 pa res ni nekih težav.
zany je napisal/-a:Torej avto leta 2013 v Sloveniji
zany je napisal/-a:Le glej, da se neboš kdaj preveč razburjal za stvari, ki jim ne daješ pomena
peroRS je napisal/-a:Raje povejte, če je kdo gledal na TV, kdo so nagrajenci.
Klinc pa Golf, mene zanima če sem dobu Rapida
yashica je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Raje povejte, če je kdo gledal na TV, kdo so nagrajenci.
Če ti je ime Matevž Zunančič in si iz Otočca, potem čestitkeČe ne, si popušil tako kot jaz
In to že celih 21 let
peroRS je napisal/-a:yashica je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Raje povejte, če je kdo gledal na TV, kdo so nagrajenci.
Če ti je ime Matevž Zunančič in si iz Otočca, potem čestitkeČe ne, si popušil tako kot jaz
In to že celih 21 let
AgitatoR je napisal/-a:Koliko debate o nekem povprečnem avtu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov