Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: 2012 Kia Cee'd

Napisal/-a sašo5 Ne apr 21, 2013 9:33 am

tomzzi je napisal/-a:Morda se ponavljam....

tudi jaz, a vendar me zopet kak korejc ali japonc ne prepriča v živo; slke vauuuuuu, v živo tka_tak

Zopet pridem do te Astre, ki si jo sam lastiš, na začetku same prodaje nič_flegma, avto kot avto, zadnje čase iz dneva v dan lepša, enako pri Golfu 7 - polom po celi črti se mi je zdel, sedaj počasi prihajajo stvari na mesto, kot da bi drugače videl, podobno se dogaja tudi z Meganom, sploh če je GT...

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne apr 21, 2013 3:29 pm

sašo5 je napisal/-a:

tudi jaz, a vendar me zopet kak korejc ali japonc ne prepriča v živo; slke vauuuuuu, v živo tka_tak

Zopet pridem do te Astre, ki si jo sam lastiš, na začetku same prodaje nič_flegma, avto kot avto, zadnje čase iz dneva v dan lepša, enako pri Golfu 7 - polom po celi črti se mi je zdel, sedaj počasi prihajajo stvari na mesto, kot da bi drugače videl, podobno se dogaja tudi z Meganom, sploh če je GT...

Meni je bila pa astra od prvih fotk izredno všeč. In še vedno je. Na cesti je še vedno opazna. Tukaj je pač opel opravil odlično delo. Design je super. In gledano kot celota kar se tiče designa je astra še vedno najlepša med konkurenco. Pravtako gtcjka. Mislim, da v tem pogledu prednjačijo saj znajo narediti izjemno lep avtomobil brez nekega pretiravanja...

Se pa tudi strinjam glede Golfa. Od začetka ni bilo nekega navdušenja... Sedaj mi je pa celo postal všeč. No Astra je meni še vedno lepša ampak ni pa nikakor slab.

Tega pro ceeda pa pokvari zadek.

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Kraj: Ljubljana in Portorož

Napisal/-a Veronika.borghesi Po apr 22, 2013 7:53 am

Se pa tudi strinjam glede Golfa. Od začetka ni bilo nekega navdušenja... Sedaj mi je pa celo postal všeč. No Astra je meni še vedno lepša ampak ni pa nikakor slab. Tega pro ceeda pa pokvari zadek.

Morda boš pa tudi v tem primeru s časom spremenil mnenje, kot si ga pri golfu. :D Tisoč oči, tisoč okusov. :lol:
Lep in s soncem obsijan dan vam želi

Veronika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po apr 22, 2013 5:19 pm

Veronika.borghesi je napisal/-a:
Se pa tudi strinjam glede Golfa. Od začetka ni bilo nekega navdušenja... Sedaj mi je pa celo postal všeč. No Astra je meni še vedno lepša ampak ni pa nikakor slab. Tega pro ceeda pa pokvari zadek.

Morda boš pa tudi v tem primeru s časom spremenil mnenje, kot si ga pri golfu. :D Tisoč oči, tisoč okusov. :lol:

;)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po apr 22, 2013 7:46 pm

tomzzi je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:

Meni je bila pa astra od prvih fotk izredno všeč. In še vedno je. Na cesti je še vedno opazna. Tukaj je pač opel opravil odlično delo. Design je super. In gledano kot celota kar se tiče designa je astra še vedno najlepša med konkurenco. Pravtako gtcjka. Mislim, da v tem pogledu prednjačijo saj znajo narediti izjemno lep avtomobil brez nekega pretiravanja...

Se pa tudi strinjam glede Golfa. Od začetka ni bilo nekega navdušenja... Sedaj mi je pa celo postal všeč. No Astra je meni še vedno lepša ampak ni pa nikakor slab.

Tega pro ceeda pa pokvari zadek.

Zanimivo, mene pa pri Astri (oz. pri večini Oplov podobnega letnika) moti ta "zašiljen" nos z dokaj strmo padajočo havbo in takoj za tem "napihnjena" kabina do B stebrička, kar so sicer s "fejsliftom" kar dobro zakamuflirali. Malo ji pomaga tudi serijsko večja colaža, ampak to pa tudi zaradi čudnih dimenzij tudi stane celo premoženje. Moj osebni favorit v tem razredu je še vedno Giulietta.

Na pro_cee'd-a oz. njegov zadek pa dvomim, da se da "privadit" tudi če ga sto let gledaš.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Napisal/-a Veronika.borghesi So apr 27, 2013 3:50 pm

Na pro_cee'd-a oz. njegov zadek pa dvomim, da se da "privadit" tudi če ga sto let gledaš.

Se boš pa nagledal in načakal. Sicer si pa še mlad in imaš čas :lol: :mrgreen: p.s. pro_cee'd je dobil za dizajn red dot nagrado.

Veronika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So apr 27, 2013 4:26 pm

Se boš pa nagledal in načakal. Sicer si pa še mlad in imaš čas :lol: :mrgreen: p.s. pro_cee'd je dobil za dizajn red dot nagrado.

To je stvar okusa.

p. s. tudi gtcjka je dobila red dot nagrado za kategorijo produkcijskega dizajna... :roll:

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory So apr 27, 2013 5:44 pm

Danes se je po Železnikih vozil takle:
Slika

Meni je veliko bolj všeč kot na slikah. Prava pojava.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So apr 27, 2013 6:53 pm

tomzzi je napisal/-a:

To je stvar okusa.

p. s. tudi gtcjka je dobila red dot nagrado za kategorijo produkcijskega dizajna... :roll:

Ma saj sploh ne vem, koji klinac pomeni ta red dot nagrada, če jo dobi itak skoraj vsak drugi avto... meni osebno ne prav dosti.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne apr 28, 2013 10:55 am

golf je še ni dobil :mrgreen: .

Pro ceed sem videl za zdaj v črni barvi....ne potegne mi, zadek je obupen, sprednji del mi pa že od prej ni nek presežek...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Napisal/-a Veronika.borghesi Sr maj 01, 2013 9:34 am

Ma saj sploh ne vem, koji klinac pomeni ta red dot nagrada, če jo dobi itak skoraj vsak drugi avto... meni osebno ne prav dosti.

Tebi osebno ne, gre pa za eno izmed najbolj zaželenih nagrad s področja industrijskega oblikovanja. In to v svetovnem merilu. Pred leti so jo dobili recimo v Gorenju za hladilnike, ki jih je oblikoval Pininfarina, dobili so jo tudi v Alpini za tekaške čevlje (ki so dokazljivo top v svetovnem merilu), če se ne motim so dobili eno tudi v Elanu. Zadeva ima več kategorij oziroma podkategorij in hkrati skupne zmagovalce. Malce branja ne škodi...
http://red-dot.de/pd/?lang=en

Veronika

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Sr maj 01, 2013 10:10 am

Tebi osebno ne, gre pa za eno izmed najbolj zaželenih nagrad s področja industrijskega oblikovanja. In to v svetovnem merilu. Pred leti so jo dobili recimo v Gorenju za hladilnike, ki jih je oblikoval Pininfarina, dobili so jo tudi v Alpini za tekaške čevlje (ki so dokazljivo top v svetovnem merilu), če se ne motim so dobili eno tudi v Elanu. Zadeva ima več kategorij oziroma podkategorij in hkrati skupne zmagovalce. Malce branja ne škodi...
http://red-dot.de/pd/?lang=en

Ima toMmy čist prav. Kaj pomeni meni kot kupcu izdelka, ki je prejemnik nagrade red dot ali bilo katere druge nagrade :?: Popolnoma nič. Ali sem zaradi tega med najboljšimi in postavljen v središče pozornosti :?: Zagotovo ne

maniaxxx je napisal/-a:golf je še ni dobil

Je svetovni avto leta in tak oblikovalski presežek, da bi mu bil red dot v sramoto :mrgreen:
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Sr maj 01, 2013 2:02 pm

Nočem narediti krega, ampak meni kot kupcu tudi svetovni avto leta, niti slovenski avto leta ne pomeni čisto nič, ter tudi razni reddoti. Če se s tem hrani neka osebna poželenja pa tudi vredu.

JG2
Novinec

Napisal/-a JG2 Če maj 02, 2013 5:34 pm

Zanimiva žirija red roda, ocenjujejo dizjan pa v žiriji nobenega Italjana, hm kot bi jaz napovedal, da bom stregel goste z najboljšimi vini iz celega sveta na mizi pa ne bi bilo nobenega "francoza". S tako žirijo mi ta organizacija bolj kot ne izpade amatersko druženje navdušencev nad oblikovanjem.

http://red-dot.de/pd/jury/?lang=en

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Napisal/-a Veronika.borghesi Če maj 02, 2013 9:46 pm

Zanimiva žirija red roda, ocenjujejo dizjan pa v žiriji nobenega Italjana, hm kot bi jaz napovedal, da bom stregel goste z najboljšimi vini iz celega sveta na mizi pa ne bi bilo nobenega "francoza". S tako žirijo mi ta organizacija bolj kot ne izpade amatersko druženje navdušencev nad oblikovanjem.

Je pa veliko Nemcev in slednji so izbrali pro_cee'da. :D In kaj praviš na to? :lol:

Veronika

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Pe maj 03, 2013 5:15 am

Veronika.borghesi je napisal/-a:Je pa veliko Nemcev in slednji so izbrali pro_cee'da. :D In kaj praviš na to? :lol:

Jaz pravim, da gre za poznanstvo, žlahto in ostale plačane ali neplačane veze med nemškimi člani žirije in Kiinim Designe Centrom v Frankfurtu :mrgreen: :DDD
1992 Fiat Uno 60 SX

xxseby
Novinec

Kraj: medvode/pirnice

Napisal/-a xxseby Pe maj 03, 2013 11:48 am

yashica je napisal/-a:
Veronika.borghesi je napisal/-a:Je pa veliko Nemcev in slednji so izbrali pro_cee'da. :D In kaj praviš na to? :lol:

Jaz pravim, da gre za poznanstvo, žlahto in ostale plačane ali neplačane veze med nemškimi člani žirije in Kiinim Designe Centrom v Frankfurtu :mrgreen: :DDD

Sam eni mate pa odgovore na vse :DDD .......... grem po :pop: k tole je bolš k španske telenovele
Just checking....... ;)

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Napisal/-a Veronika.borghesi Pe maj 03, 2013 7:12 pm

Jaz pravim, da gre za poznanstvo, žlahto in ostale plačane ali neplačane veze med nemškimi člani žirije in Kiinim Designe Centrom v Frankfurtu

Pa saj ni mogoče, pa ne v kleni in redoljubni Nemčiji. Res grozno. :ppppp Če bi se to zgodilo pred kakšnim desetletjem, bi jih verjetno kar postrelili. :D
Schreyer je pač dober in v tem je cela zgodba. Pa ne gre zgolj za to, da je dober, gre predvsem zato, da ga lastniki in za finance zadolženi šefi podpirajo in mu pustijo proste roke, ne pa da takoj zaženejo vik in krik, ko je treba kupiti nov stroj za preoblikovanje pleha. :lol:

Veronika

JG2
Novinec

Napisal/-a JG2 Pe maj 03, 2013 7:56 pm

Je pa veliko Nemcev in slednji so izbrali pro_cee'da. :D In kaj praviš na to? :lol:

Na to pravim, da je Nemcem očitno novi pro_cee'd všeč, kaj pa čem pravit druzga.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica So maj 04, 2013 6:24 am

xxseby je napisal/-a:Sam eni mate pa odgovore na vse :DDD .......... grem po :pop: k tole je bolš k španske telenovele

Ne no :) Ti, ki si limonadno usmerjen tega ne boš nikoli razumel =P

Veronika.borghesi je napisal/-a:takoj zaženejo vik in krik, ko je treba kupiti nov stroj za preoblikovanje pleha. :lol:

Kaj ne bodo zagnali vik in krik, če je treba zmanjševat proizvodne stroške, plačat reklamni oddelek, pokrit stroške reklamacij in ob tem še ustvariti rekorden dobiček :mrgreen: Potem zmanjka za obline in glavni za dizajn gre tja kjer je oblika no.1 =P
1992 Fiat Uno 60 SX
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov