lizard je napisal/-a:In na to temo je iz moje strani to vse, naslednjič ko pišem v tej temi bo to opis alfinega šestvaljnika.
jack86 je napisal/-a:Doma imamo astro G in je veselica z AirBag lučko že od leta 1999![]()
...da ne govorim o Vel Satisu..
Saab in megan mi zaenkrat še nista pričarala predbožičnega vzdušja.
~toMmy~ je napisal/-a:No shit, da imajo VSI napake. A res ne more človek postavit vprašanja kakšne napake se pojavljajo pri ASTRI, brez da se vse skupaj sprevrže v en velik pissing contest? In kaj če imajo drugi tudi napake, a to pomeni, da so Astrine zanemarljive? A če vam crkne kaj na vam je vseeno, dokler na sosedovem Golfu tudi kaj nagaja? A kaj prišparate oz. imate manj nevšečnosti, če na drugih tudi crkuje?
Namesto da bi nekdo iz prve roke napisal, kakšne težave ima avto iz te teme, mogoče omenil rešitve in bi kmalu lahko bilo veliko koristnih informacij za obstoječe in potencialne lastnike, je treba pri vsaki kritiki/omembi napak do konca zasrat temo s čisto tretjimi avtomobili!
Mene takšne stvari zanimajo ne glede na znamko, pač si rad ustvarim neko konkretno mnenje o določenem avtomobilu. Tu pa tam me kdo vpraša za mnenje o tem in onem, pa še sam sebe presenetim koliko vem povedat.
Sicer je težko (iz slovničnega in pomenskega vidika) razbrat, kaj si želel povedat, ampak se da sklepat po tvojih predhodnjih postih, kjer vneto zagovarjaš Astro... No v bistvu se ne da sklepat... Kaj bi rad povedal, da me boli, ker VW nima toliko napak?
~toMmy~ je napisal/-a:No shit, da imajo VSI napake. A res ne more človek postavit vprašanja kakšne napake se pojavljajo pri ASTRI, brez da se vse skupaj sprevrže v en velik pissing contest? In kaj če imajo drugi tudi napake, a to pomeni, da so Astrine zanemarljive? A če vam crkne kaj na vam je vseeno, dokler na sosedovem Golfu tudi kaj nagaja? A kaj prišparate oz. imate manj nevšečnosti, če na drugih tudi crkuje?
Tufy je napisal/-a:Lizard, kdaj boš opisal alfin legendarni V6 motor v temi "FIAT - Splošno o prihodnosti"?Verjamem, da kar bi si kar nekaj uporabnikov želelo brati o tem. Posebej po branju tvojih odličnih pisanju o lancii themi ter zgodovini alfe.
crxdelsol je napisal/-a:Sicer je težko (iz slovničnega in pomenskega vidika) razbrat, kaj si želel povedat, ampak se da sklepat po tvojih predhodnjih postih, kjer vneto zagovarjaš Astro... No v bistvu se ne da sklepat... Kaj bi rad povedal, da me boli, ker VW nima toliko napak?
Je ne zagovarjam, nisem tak da bi zagovarjal samo svojo značko, vse ostalo pa bi bila novoletna jelka itd. kot ti v vsaki temi VAG poveličuješ. Vrjetno maš na ST forumu nik Valvoline ker sta identična osebka.
Hotel sem povedat da ker je pač astra si se zatopil v neke zadeve, če bi bilo gor VW bi pa reko da to more tak bit.
Pa nič slabega ne mislim, nisem za nemce, nimam astre samo to da tank na enem primerku malo premalo kaže je pa res absurd in bi morali prepovedat prodajo v celotni EU
jack86 je napisal/-a:Ni nobene zamire, ker ni moj avto. Se spomnm, da jo je fotr takoj na uradni servis odpeljal in so ugotovili, da ni napake, airbag bo delal normalno, lučka bo pa verjetno še svetila![]()
Sicer pa ima avto nekaj čez 100.000km, 1. lastnik, dnevno se naredi 2-5km (do vinograda in nazaj)
LaMike je napisal/-a:Tommy ne razburjaj se. Nima smisla.
~toMmy~ je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Tommy ne razburjaj se. Nima smisla.
Ma pun k. mam že tega, da v katerikoli temi, magari debata tekla o dinozavrih, se najde nekdo, ki mi odgovarja s VW-jem oz. Golfom, pa tudi če nima niti najmanjše veze! Zadnjič v eni temi, se je nekdo kar na lepem spomnil, da sem jaz avtorju predlagal Golfa, pa je vsakemu, ki zna vsaj približno brat, kristalno jasno, da tega nisem niti približno naredil. Potem se pa najde nekdo, ki prebere samo njegov post, mojega kvečjemu preleti in ogorčeno nadaljuje debato, kot da sem to res napisall!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov