Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Re: 2009 Opel Astra

Napisal/-a ~toMmy~ Sr dec 21, 2011 8:22 am

A res ne gre brez takšnih frustracij na tem forumu?
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Tufy
Nov uporabnik

Napisal/-a Tufy Sr dec 21, 2011 8:44 am

Lizard, kdaj boš opisal alfin legendarni V6 motor v temi "FIAT - Splošno o prihodnosti"? :D Verjamem, da kar bi si kar nekaj uporabnikov želelo brati o tem. Posebej po branju tvojih odličnih pisanju o lancii themi ter zgodovini alfe.

lizard je napisal/-a:In na to temo je iz moje strani to vse, naslednjič ko pišem v tej temi bo to opis alfinega šestvaljnika.

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Sr dec 21, 2011 8:59 am

...imamo v firmi vsemogočnega golfa V 2.0tdi, pa ne rabmo novoletne okrasitve, ker mu itak na armaturki vse utripa :lol: Od lučke za motor, zavore, občasno tudi za olje, ABS, AirBag,.. Do napisa na info displayu Vesele Božične Praznike!! - seveda v nemškem jeziku :D

Doma imamo astro G in je veselica z AirBag lučko že od leta 1999 ;)
...da ne govorim o Vel Satisu..
Saab in megan mi zaenkrat še nista pričarala predbožičnega vzdušja.

VSI imajo napake!

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Sr dec 21, 2011 10:42 am

No shit, da imajo VSI napake. A res ne more človek postavit vprašanja kakšne napake se pojavljajo pri ASTRI, brez da se vse skupaj sprevrže v en velik pissing contest? In kaj če imajo drugi tudi napake, a to pomeni, da so Astrine zanemarljive? A če vam crkne kaj na vam je vseeno, dokler na sosedovem Golfu tudi kaj nagaja? A kaj prišparate oz. imate manj nevšečnosti, če na drugih tudi crkuje?

Namesto da bi nekdo iz prve roke napisal, kakšne težave ima avto iz te teme, mogoče omenil rešitve in bi kmalu lahko bilo veliko koristnih informacij za obstoječe in potencialne lastnike, je treba pri vsaki kritiki/omembi napak do konca zasrat temo s čisto tretjimi avtomobili!

Mene takšne stvari zanimajo ne glede na znamko, pač si rad ustvarim neko konkretno mnenje o določenem avtomobilu. Tu pa tam me kdo vpraša za mnenje o tem in onem, pa še sam sebe presenetim koliko vem povedat.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr dec 21, 2011 12:10 pm

jack86 je napisal/-a:Doma imamo astro G in je veselica z AirBag lučko že od leta 1999 ;)
...da ne govorim o Vel Satisu..
Saab in megan mi zaenkrat še nista pričarala predbožičnega vzdušja.

Jaz se ne bi hvalil s takmi stvarmi, ampak bi šel na servis in plačal, da mi to popravijo. Če se pa ne da oz. je predrago, bi pa zamenjal avto.
Nekateri pa zgleda z veseljem opazujete novoletne jelke na armaturki in to raje opisujete na forumu, kot da bi te napake odpravili.

Ne vem ali sem samo jaz tak picajzl al kaj.
Je pa res, da imam samo na 16 let starem Citroenu kaj za popravljat, pa še to ker crkujejo lučke na armaturi namesto, da bi se prižigale :mrgreen:

Pa brez zamere. ;)

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Sr dec 21, 2011 12:17 pm

Ni nobene zamire, ker ni moj avto. Se spomnm, da jo je fotr takoj na uradni servis odpeljal in so ugotovili, da ni napake, airbag bo delal normalno, lučka bo pa verjetno še svetila :D

Sicer pa ima avto nekaj čez 100.000km, 1. lastnik, dnevno se naredi 2-5km (do vinograda in nazaj :D )

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Sr dec 21, 2011 3:59 pm

~toMmy~ je napisal/-a:No shit, da imajo VSI napake. A res ne more človek postavit vprašanja kakšne napake se pojavljajo pri ASTRI, brez da se vse skupaj sprevrže v en velik pissing contest? In kaj če imajo drugi tudi napake, a to pomeni, da so Astrine zanemarljive? A če vam crkne kaj na vam je vseeno, dokler na sosedovem Golfu tudi kaj nagaja? A kaj prišparate oz. imate manj nevšečnosti, če na drugih tudi crkuje?

Namesto da bi nekdo iz prve roke napisal, kakšne težave ima avto iz te teme, mogoče omenil rešitve in bi kmalu lahko bilo veliko koristnih informacij za obstoječe in potencialne lastnike, je treba pri vsaki kritiki/omembi napak do konca zasrat temo s čisto tretjimi avtomobili!

Mene takšne stvari zanimajo ne glede na znamko, pač si rad ustvarim neko konkretno mnenje o določenem avtomobilu. Tu pa tam me kdo vpraša za mnenje o tem in onem, pa še sam sebe presenetim koliko vem povedat.

+1

Ampak na tem forumu neko resno debato pričakovat... Vozim ople že nekaj časa. Najbrž, da zaradi tega, ker so mi všeč. Nisem pa tiho. In povem kakšne napake se dogajajo na le teh saj sem mnenja, da je prav tako. Ampak eni pa potem začnejo "provocirat" in govorit kakšen "j**c" je. Da so kar vsi novi zanič... In še bi lahko našteval. Nima smisla odgovarjat na take poste.

Nova astra ni brez napak. Vsaj jaz sem jih imel kar nekaj. Je bila pa med prvimi registrirana pred uradno prodajo (16.12.09 :) ). Torej prve serije. Napake pričakovane. Ni pa "j**c" kot hočejo eni prikazat.
Še posebej, ker se gre za povsem novi model in nima kaj dosti skupnega z Astro H.

Marsikdaj imam za povedat čez škripanje. Jasno. Tega naj ne bi bilo. Oziroma se ne pričakuje tega... Ampak dokler pa tudi na premium znamki kot je Audi in s ceno 45-50k € pri povsem novem modelu zaškripa pri armaturi... Mislim, da je jasno a ne. Se da pa to vse poštimat.
Ga ni avta brez napak in kot je tommy povedal je prav, da se o tem spregovori. Morda komu kakšna informacija prav pride. Jaz sem kot pravim imel marsikaj za povedat glede moje astre. Zdaj pa avto dela ko so se napake odpravile (tok, tok)... Ni nobenga problema. Pričakovat pa povsem nov model brez napak prvo leto...

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Sr dec 21, 2011 4:32 pm

Sicer je težko (iz slovničnega in pomenskega vidika) razbrat, kaj si želel povedat, ampak se da sklepat po tvojih predhodnjih postih, kjer vneto zagovarjaš Astro... No v bistvu se ne da sklepat... Kaj bi rad povedal, da me boli, ker VW nima toliko napak?

Je ne zagovarjam, nisem tak da bi zagovarjal samo svojo značko, vse ostalo pa bi bila novoletna jelka itd. kot ti v vsaki temi VAG poveličuješ. Vrjetno maš na ST forumu nik Valvoline ker sta identična osebka.

Hotel sem povedat da ker je pač astra si se zatopil v neke zadeve, če bi bilo gor VW bi pa reko da to more tak bit.

Pa nič slabega ne mislim, nisem za nemce, nimam astre samo to da tank na enem primerku malo premalo kaže je pa res absurd in bi morali prepovedat prodajo v celotni EU

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr dec 21, 2011 5:42 pm

~toMmy~ je napisal/-a:No shit, da imajo VSI napake. A res ne more človek postavit vprašanja kakšne napake se pojavljajo pri ASTRI, brez da se vse skupaj sprevrže v en velik pissing contest? In kaj če imajo drugi tudi napake, a to pomeni, da so Astrine zanemarljive? A če vam crkne kaj na vam je vseeno, dokler na sosedovem Golfu tudi kaj nagaja? A kaj prišparate oz. imate manj nevšečnosti, če na drugih tudi crkuje?

To maš itak vsepovod - da se napake ene stvari opravičuje z napakami druge. Int ega je vsepovod preveč v vseh debatah. Samo pogledaš komentarje pod novicami na rtvslo so skroajda vsi v takem stilu. Tule gor je še zelo dobro stanje proti tam recimo...

OFF:
Tufy je napisal/-a:Lizard, kdaj boš opisal alfin legendarni V6 motor v temi "FIAT - Splošno o prihodnosti"? :D Verjamem, da kar bi si kar nekaj uporabnikov želelo brati o tem. Posebej po branju tvojih odličnih pisanju o lancii themi ter zgodovini alfe.

Ker sem obljubil bom enkrat sigurno spisal tole :) - samo čas si moram vzet.

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 Sr dec 21, 2011 6:42 pm

kar se števca za gorivo tiče sem jaz doživel na novi corsi, astri H in enkrat celo na golfu 6, enkrat na zafiri in enkrat na insigniji:

gorivo natočiš do polnega in kazalec kaže malo pod polno, ko pa narediš 10 km pa se števec dvigne in kaže polno

ni res da se to pojavi vedno, občasno pa se je

zaradi tega avto ni nič slabši, le pretiravat ni treba pri tankanju. pri rent a car-ju pač mora biti polno

verjetno sem to že napisal, če ne v tej temi pa v kateri drugi

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Sr dec 21, 2011 10:12 pm

crxdelsol je napisal/-a:
Sicer je težko (iz slovničnega in pomenskega vidika) razbrat, kaj si želel povedat, ampak se da sklepat po tvojih predhodnjih postih, kjer vneto zagovarjaš Astro... No v bistvu se ne da sklepat... Kaj bi rad povedal, da me boli, ker VW nima toliko napak?

Je ne zagovarjam, nisem tak da bi zagovarjal samo svojo značko, vse ostalo pa bi bila novoletna jelka itd. kot ti v vsaki temi VAG poveličuješ. Vrjetno maš na ST forumu nik Valvoline ker sta identična osebka.

Hotel sem povedat da ker je pač astra si se zatopil v neke zadeve, če bi bilo gor VW bi pa reko da to more tak bit.

Pa nič slabega ne mislim, nisem za nemce, nimam astre samo to da tank na enem primerku malo premalo kaže je pa res absurd in bi morali prepovedat prodajo v celotni EU

Pa človek kaj je s tabo narobe? :roll: Kje v vsaki temi poveličujem VAG, pi... ti nepismena? Kdo je tukaj VAG omenil? Niti besedice nisem napisal, TI SI GA OMENIL! Sem že lepo napisal v eni drugi temi, da moj avatar NE pomeni, da omenjam VW-ja, je pač avatar, to NI sestavni del posta. Lepo prosim, da mi pokažeš te "vse" teme, kjer ga jaz (prvi) omenim. Takšni cepci kot ti, ki očitno ne morejo videt VW-ja v avatarju oz. podpisu, ga konstantno vlačijo v vsako debato! :evil:

O tanku nisem jaz čisto nič negativnega pisal, še omenil sem potencialno razlago za "napačen" prikaz, tako da ne vem kaj za vraga to pišeš pod citat mojega posta! Wtf je sploh ST forum? Kakšna identična osebka? Zate sta itak lahko identična Tom Cruise in angleška kraljica, glede na stopnjo (ne)razumevanja in vsesplošnega mešanja stvari med sabo.

Zdaj mi pa še prosim razloži, po čem za vraga sklepaš, da bi za VW "reko da to more tak bit", najdi mi te silne poste, kjer sem zagovarjal in opravičeval kakšno napako na VW-ju, da si tako prepričan v to! Ti si to tukaj delal za Astro! Predlagam, da najprej pometeš vse sranje pred svojim pragom, preden nekoga kritiziraš, da počne, to kar dejansko počneš ravno ti! :roll:

jack86 je napisal/-a:Ni nobene zamire, ker ni moj avto. Se spomnm, da jo je fotr takoj na uradni servis odpeljal in so ugotovili, da ni napake, airbag bo delal normalno, lučka bo pa verjetno še svetila :D

Sicer pa ima avto nekaj čez 100.000km, 1. lastnik, dnevno se naredi 2-5km (do vinograda in nazaj :D )

Te lučke so očitno imele fetiš svetet, na Fronteri l.99 je tudi ni živ bog znal (trajno) zrihtat! :D
Slika

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Sr dec 21, 2011 11:27 pm

Tommy ne razburjaj se. Nima smisla. ;)
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Če dec 22, 2011 5:21 am

LaMike je napisal/-a:Tommy ne razburjaj se. Nima smisla. ;)

Ma pun k. mam že tega, da v katerikoli temi, magari debata tekla o dinozavrih, se najde nekdo, ki mi odgovarja s VW-jem oz. Golfom, pa tudi če nima niti najmanjše veze! Zadnjič v eni temi, se je nekdo kar na lepem spomnil, da sem jaz avtorju predlagal Golfa, pa je vsakemu, ki zna vsaj približno brat, kristalno jasno, da tega nisem niti približno naredil. Potem se pa najde nekdo, ki prebere samo njegov post, mojega kvečjemu preleti in ogorčeno nadaljuje debato, kot da sem to res napisall!
Slika

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Napisal/-a Gregamax Pe dec 30, 2011 12:58 pm

Steinmetz Hatches New Tuning Program for Opel Astra GTC

http://carscoop.blogspot.com/2011/11/st ... ogram.html

maarkec
Stalni uporabnik

Napisal/-a maarkec Pe dec 30, 2011 1:18 pm

mi mamo škode, 2 octavii letnik 2004 in 2011, in nobenega sluha o čričkih , pravzaprav o nobeni napaki, očitno so škode res zakon avtki za ta denar

lp

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Pe dec 30, 2011 1:26 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
LaMike je napisal/-a:Tommy ne razburjaj se. Nima smisla. ;)

Ma pun k. mam že tega, da v katerikoli temi, magari debata tekla o dinozavrih, se najde nekdo, ki mi odgovarja s VW-jem oz. Golfom, pa tudi če nima niti najmanjše veze! Zadnjič v eni temi, se je nekdo kar na lepem spomnil, da sem jaz avtorju predlagal Golfa, pa je vsakemu, ki zna vsaj približno brat, kristalno jasno, da tega nisem niti približno naredil. Potem se pa najde nekdo, ki prebere samo njegov post, mojega kvečjemu preleti in ogorčeno nadaljuje debato, kot da sem to res napisall!

OT, to je žal samo zato ker takoj vidi tvojo slikco :? Žalostno da ljudje samo po tem ocenjujejo uporabnike.
Slika

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic So dec 31, 2011 3:17 pm

eden tukaj mi naj pove, kaj imajo skupnega ti nasteti avti ?? ima vsak 4 kolesa, motor, podvozje, sedeze, sasijo, itd, itd...sedel sem ze v ogromno avtih, kot voznik in sopotnik...napake bodo pri vseh...ce se je nasla pri mazdi 2, ki je avto za par 1000€ ( slabo vpetje varovalke in pol cel cirkus zaradi tega) in ce kupis m ML, ki je avto za 60€k (crknil je neki del pri servo volanu) in je bil avto star 14dni...so avti zaradi tega slabi ?? ne...vw je imel pri passatu pravo sranje glede kocnikov, lmm so crkovali...noben avto ob izidu ni 100%...niti en...eno so testiranja avtov v okolju kjer se testira vecino znamk...na dolocene stvari ze vpliva po kaksni cesti se vozis, kaksna je vlaznos zraka, kaksne so temperature ob voznji,veliko je dejavnikov, ki vplivajo na dolocene komponente v avtih...proizvajalec pac doloci spodnjo in zgornjo mejo v kateri bi morala zadeva delovati prfektno, kak pa so nekatere zadeve izven teh stevilk, pa se cas delovanja zmanjsa drasticno...

in upam da se tema preseli nazaj predvidenemu topicu, za katerega je tema namenjena...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Pe jan 06, 2012 5:06 pm

Končno je GTC prispela
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5531781&show=1

18" gor, a deluje kot, da ima balonarce. :? Ima osnovna 16" ali 17" ke?

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Napisal/-a mrtwelvetrees Pe jan 06, 2012 5:22 pm

tole po moje ni avto z max opremo, majhna platišča... pa še 160KM za 2.0 se mi zdi malo, najbrz obstaja še verzija ki ima več konjev
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 Pe jan 06, 2012 5:58 pm

predolgo je trajalo. upam da niso izgubili zanimanja pri potencialnih kupcih
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov