Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Po feb 23, 2009 9:01 pm

Se strinjam z ESTEMP-om... men tud premalo agresivno zgleda.. O voznih lastnostih pa ne dvomim, da bodo vrhunske..
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Po feb 23, 2009 10:18 pm

malo dvomim da bo čisto tak pravi ker je preveč podoben običnemu kupeju. morda bo u resnici meu kej več agresivnosti (čeprou jo že sam kupe ma precej).

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Po feb 23, 2009 10:20 pm

zakaj me daje nostalgija ko vidim tole zadevo...?? zakaj me spominja tale zadevscina na bivsega 2.0 16V...ki so jih delali do 98 leta z (F7R714 masino)...mogoce pa kdaj, da zopet sedem za taksno le zadevo...

avto mi sicer iz boka deluje jako visoko, venar, tole se da kaj hitro popravit, ze enim dobrim cup kitom...ali cim podobnim nizanjem...

mislim da mu sporedaj visina ne naredi dovolj agresivnosti...o voznih lastnostih pa tako ne dvomim...

bojim pa se da so ze prisli tako visoko z vsem, da nebodo cesa zasustrali in bo pol tole izpadlo jako drugace na cesti (podvozje), kot bi moralo...

lp, dominic...

p.s. cakam na belo crno kombinacijo...mam obcutek da bo morilska...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe feb 27, 2009 6:14 pm

Zanimivo! Grandtour je bolj zanimiv zadaj kot navaden Berline.

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Pe feb 27, 2009 6:58 pm

kod so slikce ne vidm slik

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a ESTEMP Pe feb 27, 2009 7:02 pm

R 26 je napisal/-a:kod so slikce ne vidm slik

Jst jih tud ne vidim!

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Pe feb 27, 2009 7:16 pm

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Pe feb 27, 2009 9:08 pm

Ce so pa te zadje luci lepe pol pa nwm... :roll: :roll:
:)

fastmaniac
Nov uporabnik

Napisal/-a fastmaniac Pe feb 27, 2009 9:23 pm

Tale Grandtour je pa jr lep. Zadnje luči so zanimive, nekaj novega, drugačnega. Lepo :twisted:

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Pe feb 27, 2009 11:09 pm

svetilnik je napisal/-a:
Jerch_ je napisal/-a:no ko ste prej diskriminiral in govoril čez bosance.. pa naj mi eden pove zakaj se pa taxisti tako na široko izogibajo renaultu? nimajo denarja? mislim, da.. imajo/imamo sicer vsi pokvarljive avtomobile ampak tisti ki delajo ogromno kilometrov, kar taxisti sigurno, bodo pa ja znali oceniti kaj kupiti, da bo avto zanesljiv, dovolj lep za stranke in kar je najbolj pomembno ekonomsko najbolj smiselen. očitno začetna cena novega avta na dolgi rok predstavlja manjšinski delež stroška..
poleg tega pa ne zagovarjam nemcev, ampak pravim, da med taxiji vidim ogromno različnih avtov, pogosto z znanimi- pogovorno stabilnimi motorji in le redko kakšnega renaulta. zakaj je tako? stanje je tako dejansko in ne pisati, da je to gostilniški pogovor

Prav imaš, samo tega tukaj ne razumejo. Žal. Kar se pa tiče bosancev, ni res, da vozijo samo stare nemce(te nemci so na cesti že več kot 30 let, kar renault ne zmore), ogromno jih vidiš tudi z avtomobili bajno visokega cenovnega razreda, samo francozov ni med nimi. Ha, ha, renault in taxi, skupaj s strankami na servisu.

Ti svetilnik si res bedn an. Vsak avto in vsaka znamka se kvari. Bistvo Nemcev je da plačaš značko,so tok časa na trgu,da je tko. Dost seatov,dost VW,dost škod in bmwjev,k jih majo kolegi,da tudi o Audiju ne govorim,so bili doskrat na servisu in to take šolske napake. Recimo bmw 5ka,nov 520d bil na servisu zarad števca za tank..halo,pa taka bujna znamka. Seat leon str 4 mesce,šla turbina,halo? Avto vožen v normalni vožnji. Take bujne znamke,ampak samo zaradi imena in dobi na trgu je treba to spregledat. Reno men res ni nč posebnga,ma sestra cliota,ampak vedi da se pa raje vsedem v njega,kukr pa šiptarsko hudo iskanju pozornosti kot je kak audi,češ jst mam audija ti pa reno. Jst mam Kio cee'd pa ti povem,pa naj kdor koli reče,ko jo tok radi primerjajo z astro,ti povem da ji astra tudi blizu ni. Pa naj bo Kia,bolje kvaliteta,kot pa ime. In če boš brihten o kvaliteti,poglej koliko napka je na astri kot pa na kii.Da omenim še sestringa cliota III,avto ma tako poštene zice in udobje da je res zakon,takoj bi mel take zice. Tut reno je mel probleme,kar so tudi sami prznal,kako bi se pa audi oz tudi kak drug ponižal pa se raje nebo,ker bojo raje rekli da je tm en napako naredu,kot da so stvar resnično zajebal. Vsak avto ma napake,ampak folk gleda samo še na značko,ubistvu pa se ni še noben v kak tak avto vsedu,ki mu je mar kot za lanski sneg. Usedi se kdaj v nove modele kie,renoja,hyundai-a, tudi sangyong in opazil boš razlike,predvsem pozitivne,ne pa kle govort k še pelu nis kaj šele sedel v njemu. Clio je star 1 leto,ma 32000km,niti ene napake še do zdj. Men so bli nemci zmerej ušeč,ampak ko sem enkrat izpit naredu,pa sprobal, me je vse minilo. Prisegam na korejce in japonce,bolje malo več plastike,kot pa dragocen material,s katerim nabijajo ceno,mašine pa niso nč novga. Itak mi je vseeno,išči pozornost pri ljudeh z svojim bmwjem,vwjem,...zame si navadn luzr,k bi te zascal. Taki ljudje so zame navadne zgube,k iščejo zaveznike ter veliko pozornosti pri nežnejšem spolu. Pač je svet dobrih in bedno bolnih ljudi,kaj morš,ljudi se pa neda spremenit.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe feb 27, 2009 11:59 pm

Gosic
Umiri se !

Zakaj pogrevaš mesec staro kregarijo? Tudi povedal nisi nič novega - razen tega
"Itak mi je vseeno,išči pozornost pri ljudeh z svojim bmwjem,vwjem,...zame si navadn luzr,k bi te zascal. Taki ljudje so zame navadne zgube,k iščejo zaveznike ter veliko pozornosti pri nežnejšem spolu. Pač je svet dobrih in bedno bolnih ljudi,kaj morš,ljudi se pa neda spremenit."

Zdi se, da je tebi vsak lastnik BMW-ja ali VW-ja, ki je na svoj avto ponosen oz "išče pozornost", "bedno bolan luzr", ki bi ga ti "zascal".

Kaj pa usmiljenje do luzerjev, minimalno spoštovanje do nekaterih soforumašev? In zakaj se tako razburjaš, če ti je "itak vseeno"?

S takim odnosom ne boš daleč prišel...

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik So feb 28, 2009 5:15 am

Gosic

Tebe pa je mati učila kulture, kaj?
Kdo pa pravi, da sem pristaš, BMWjev, Audijev... Prav nič jih ne opevat, pa tudi imel jih nebi nikoli...
Govoril sem, da sem imel slabe izkušnje z renaultom, in drugimi francozi, da ljudje še danes javkajo čez peugeota, citroena, renaulta... Nikoli pa nisem omenil, da so Japonci slabi(sem pristaš njihovih avtomobilov zaradi dobrih izkušenj), sploh pa nisem omenil hjundaja...
Nauči se brat :lol:

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik So feb 28, 2009 5:19 am

Gostič

Ja, imam Bmwja, audija in mercedesa in se hodim folirat pred nežnejši spol na balkan partije... tam pa srečam tebe... Daj ostani tam kjer si, lolek. :lol:

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply So feb 28, 2009 7:27 am

ko sem enkrat izpit naredu

Kdaj pa si ga naredil?

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So feb 28, 2009 7:49 pm

svetilnik je napisal/-a:Gostič

Ja, imam Bmwja, audija in mercedesa in se hodim folirat pred nežnejši spol na balkan partije... tam pa srečam tebe... Daj ostani tam kjer si, lolek. :lol:

Nism pristaš take glasbe,niti ljudi.

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Ne mar 01, 2009 6:21 pm

fastmaniac je napisal/-a:Tale Grandtour je pa kr lep. Zadnje luči so zanimive, nekaj novega, drugačnega. Lepo :twisted:

Sicer mi ni nek vrhunski dizajn, sam definitivno bolj zanimiv zadek od Megana Berline ni švoh ;) .

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Ne mar 01, 2009 10:48 pm

Kobilica: