Gosic je napisal/-a:S hrupnim delom je novi cee'd definitivno napredoval napram prejšnji generaciji, vsaj tako sem sam opazil. Imam prešnjo generacijo, peljal pa sem tudi novo. Bistvo teh zvokov je, da pri tem zelo šparajo, čisto tako po domače povedano. To, kar je Yashica prilepil, bi rešilo vse avtomobile, kateri imajo slabo izolacijo. VW grupa ima to dosti bolje urejeno, mislim, da za njih delajo celo Slovenci in sicer nekje iz Celja.
Imajo gume tudi nekaj vpliva, še posebej ko so nove VS stare, ampak ne toliko. Glede menjalnika pa ti toplo priporočam servis in to ne kar en servis, ampak dober servis, kjer ne boš ravno številka. Osebno bi se servisom v LJ izzogibal.
Ja res je zanimivo, da se špara pri zadevah, ki so poceni, sploh ker taka stvar ima lahko zelo velik pomen na vožnjo
Kateri servis pa se potem priporoča, na primer v okolici Ljubljane je tole:
- ČREŠNIK d.o.o., Medvode
- AVTOCENTER KUŠAR d.o.o., Domžale
- AVTOHIŠA SELIŠKAR d.o.o., Vrhnika
- AVTO BENČIČ PRODAJA IN SERVIS PRIMOŽ BENČIČ s.p., Kresnice
Kaj znano od tega?
yashica je napisal/-a:Zakaj pa ne

Ali je Kia kaj posebnega

Če lahko pri vagu menjajo ročni 6-stopenjski menjalnik pri 1500 Km ali motor + dsg pri 700 km ne more biti neka Kia boljša
Pametni ne vozijo avtomobila pod krtače

Upam, da nimaš navadne dvoslojne rdeče, ker kolikor je meni znano Hyundai& Kia še nista rešila težav iz preteklosti, ko se je lak luščil od baze.
Vse je možno to je res, tudi serijsko okvarjen menjalnik.
Barva je metalik temno modro-siva. Lepo bi bilo prati doma ja, samo ker nimam hiše da bi pral na dvorišču je to bolj težko. Nek približek so sicer te samopostrežne pralnice kjer si sam z wapom opereš ampak to ni to. Tudi večinoma kjer daš ročno notranje in zunanje oprati avto ga prej zapeljejo čez krtače. Sicer se glede tega ne sekiram preveč, ker potem sploh avta nebi pral. Prejšnji je bil srebrne metalik barve in je še vedno zgledal zelo lepo tudi po veliko pranjih, srebrna je res najboljša barva.