Veronika.borghesi je napisal/-a: Štartna cena je torej 25K, ne pa 27K.
yashica je napisal/-a:Veronika.borghesi je napisal/-a: Štartna cena je torej 25K, ne pa 27K.
Oprosti, ampak tudi 25 tisočakov je preveč in pika. Enostavno ne more s to ceno parirati, recimo focus-u. O ne, bo treba še spustit, če bodo hotli kaj prodat.
But is it Reasonably Priced?
Oh yes. A fiver shy of 20 grand gets you all the kit you really need - including smart Recaro seats - which makes the GT some six grand cheaper than the entry-level Golf GTI, which packs just 20bhp more. No, the Kia isn't as polished or as satisfying to drive as the VW, but it's a lot of car for your cash...
INFINITI je napisal/-a:No jaz bom tako rekel - na hitro sem šel na VW.si konfigurator za GTI-ja in glede na serijsko opermo Ceed GT poklukal opremo, ker preveč mešamo tukaj ceno osnovnega golega GOlfa GTI in primerljivo ceno z enako opremo.
Skratka se je pri golfu kar nabralo, ker že recimo usnje v GTIju pride 1.840 EUR doplačila. Skratka na koncu sem prišel do 32.502,96 EUR MPC cene za GTIja, no to je pa že kar velika razlika a ne?
Če koga zanima konfiguracija:
http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/nws_si?SVC=XHTML2PDF&TEMPLATE=/CFG/VW%21sl%21%21%21V%21%21%21/cc3pdf.xml%3FMODELL%3D5G19TX32%26F%3D0Q0Q%26P%3DTW%26M%3DPJ9@WD1@PFB@PXD@6XQ@PS1@PDA@ZCA@4F2@WL3@WW1@%26FAB%3DV%26showpicture%3Dtrue%26showserie%3Dtrue%26showmaus%3Dtrue%26showtechnicaldata%3Dfalse
SKratka mogoče je "napaka" pri GT-ju ta, da ne gredo z osnovnimi oskubljenimi različicami, temceč ponujajo praktično "full option" vozilo, kar psihološko slabo vpliva na potencialnega kupca hm?
Mene recimo prav malo briga za gretje volana (GTI sploh nima???) ali pa, "šiberdah" streho, pa "opozorilnik za nenamerno spremembo voznega pasu" pri takšnem tipu vozila in če že to sešteješ po VW tarifi bi šel več kot 2 jurčka lahko dol, pa še dodatni popust.... catch my drift?
V glavnem - jaz bi dal 25K za full option, za osnovnega pa cca 21 čukov brez teh nekih odvečnih dodatkov, jurčka dodatnega popusta in smo tam.
No jaz bom tako rekel - na hitro sem šel na VW.si konfigurator za GTI-ja in glede na serijsko opermo Ceed GT poklukal opremo, ker preveč mešamo tukaj ceno osnovnega golega GOlfa GTI in primerljivo ceno z enako opremo.
Skratka se je pri golfu kar nabralo, ker že recimo usnje v GTIju pride 1.840 EUR doplačila. Skratka na koncu sem prišel do 32.502,96 EUR MPC cene za GTIja , no to je pa že kar velika razlika a ne?
Veronika.borghesi je napisal/-a:Golf je v osnovi v smislu opreme še vedno preveč prazen in za hot hach se spodobi, da je že v osnovi bolje opremljen. Morda je res navidezno problem v tem, ker pri Kii niso objavili še cene za golega GT-ja, čeprav bi tako ali drugače verjetno vsi, ki kupujejo tak avto, kupili še večino dodatkov, ki jih ima GT že serijsko. [b]Takšen avto je brez opreme, kot lepe ženska v znošeni obleki.[ To pač ne gre skupaj./b]
~toMmy~ je napisal/-a:Veronika.borghesi je napisal/-a:...[b]Takšen avto je brez opreme, kot lepe ženska v znošeni obleki.[ To pač ne gre skupaj./b]
Daj no prosim te lepo, a ti sploh veš kaj je hot hatch? Ne boš verjela, ampak ti avti večinoma ne ciljajo na iste kupce kot npr. Megane cabrio
Veronika.borghesi je napisal/-a:Takšen avto je brez opreme, kot lepe ženska v znošeni obleki. D
Veronika.borghesi je napisal/-a:To, da so avtomobili tipa HH oziroma njim podobni GT-ji v smislu opreme špartanski oziroma poletno "goli" je držalo pred desetletji, danes so pa več ali manj vsi, razen golfa, kar lepo založeni z opremo. Razlog je silno preprost, ljudje smo razvajeni in željni bogate opreme, hitrosti na cestah so pa vedno bolj nizke in umirjene (zato ne igrata več glavne vloge nizka masa in temu primerne boljše zmogljivosti, ampak udobje), saj se promet načrtno umirja po vsem svetu - tako zaradi varnosti kot emisij. In res ne razumem, kdo si ne želi v avtomobilu kot je GT, GTI, RS itd. že v osnovi in brez doplačila dobrega Recaro sedeža in recimo konkretnih 18-palčnih litih platišč - ki jih recimo nekateri s takim veseljem tlačijo na svoje motorno podhranjene golfe, da bi bili čim bolj podobni GTI-ju?
Veronika.borghesi je napisal/-a:To, da so avtomobili tipa HH oziroma njim podobni GT-ji v smislu opreme špartanski oziroma poletno "goli" je držalo pred desetletji, danes so pa več ali manj vsi, razen golfa, kar lepo založeni z opremo. Razlog je silno preprost, ljudje smo razvajeni in željni bogate opreme, hitrosti na cestah so pa vedno bolj nizke in umirjene (zato ne igrata več glavne vloge nizka masa in temu primerne boljše zmogljivosti, ampak udobje), saj se promet načrtno umirja po vsem svetu - tako zaradi varnosti kot emisij. In res ne razumem, kdo si ne želi v avtomobilu kot je GT, GTI, RS itd. že v osnovi in brez doplačila dobrega Recaro sedeža in recimo konkretnih 18-palčnih litih platišč - ki jih recimo nekateri s takim veseljem tlačijo na svoje motorno podhranjene golfe, da bi bili čim bolj podobni GTI-ju?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov