maniaxxx je napisal/-a:Kar se tiče homologacije drugačnih pnevmatik je možno, če najdeš aftermarket felge s tuvom za tvoj avto. S tovarniškimi felgami ne bo šlo
tomzzi je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Kar se tiče homologacije drugačnih pnevmatik je možno, če najdeš aftermarket felge s tuvom za tvoj avto. S tovarniškimi felgami ne bo šlo
Evo to me je zanimalo. Hvala ti za razlago. Se prav bi mogel prvo feltne zamenjat. In potem homologacijo naredit...
~toMmy~ je napisal/-a:Za dimenzije mi res ni jasno, kot prvo, zakaj avte dizajnirajo tako, da mora met vsaj 18", da je čemu podobno, kot drugo, zakaj take eksotične dimenzije! A jim gumarji daje prve toliko ceneje, da lahko potem še dolgo kasirajo na teh avtih?? Primerjava cen za standardne 195/65 15", 205/55 16" itd. in manj pogoste dimenzije istih colaž je naravnost šokantna.
nevermind je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Za dimenzije mi res ni jasno, kot prvo, zakaj avte dizajnirajo tako, da mora met vsaj 18", da je čemu podobno, kot drugo, zakaj take eksotične dimenzije! A jim gumarji daje prve toliko ceneje, da lahko potem še dolgo kasirajo na teh avtih?? Primerjava cen za standardne 195/65 15", 205/55 16" itd. in manj pogoste dimenzije istih colaž je naravnost šokantna.
Se strinjam. Zgleda, da so našli nov način služenja in bo verjetno v prihodnosti več tega z nesmiselnimi dimenzijami. Pljunit +800€ za gume recimo letne je veliko če pogledaš, da je povprečna plača nekaj čez 900€. To je en mesec dela!
Zgledajo pa 18" balonarce, ker ma gume s presekom 50, najbrž pa tud dizajn feltne naredi svoje.
zany je napisal/-a:Mene pa je v živo avto razočaral. Spredaj je tale astra res 1a, tako elegantna, umirjena, z boka je prava sulica, zadek pa kot da ne bi bil isti avto, preprosto ne sovpada z celotno podobo avta.
a4 je napisal/-a:zany je napisal/-a:Mene pa je v živo avto razočaral. Spredaj je tale astra res 1a, tako elegantna, umirjena, z boka je prava sulica, zadek pa kot da ne bi bil isti avto, preprosto ne sovpada z celotno podobo avta.
kaj boš šele rekel ko ga vidiš odznotraj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov