@ blazkom ... hm kje naj začnem

okej quick and dirty - pri 5.000 km razneslo motor ( CRDI HP 115 KM ) - baje sem bil edini v Sloveniji so me potolažili

ok sem prebolel ... nato mi je crknil radio ... ok so mi ga pomotoma zamenjali za cd changerja ob menjavi ... sem prebolel ... ob ugasnjenem motorju se mi je spraznil akomulator - baje mi je delal taisti radio - še enkrat avto je bil ugasnjen, radio pa pa še posebej ... avtovleka in menjava akumulatorja ... sem prebolel ... odkril sem da čudovito soft touch platiko prekriva poceni trdo sranje, ki je začelo škripati, ko sem ga grdo pogledal ... sem prebolel ... kia je edini avto, ki je bil udoben in lepo ležal nekje do 30 poto zmogljivosti , nato se je dobesedno razpadel in bil all over the place ... a ok sem prebolel ... poraba je bila zelo neduhovita ... ampak me to ne moti ... ampak počasi sem po dveh letih imel vsega dost pa sem jo hotel prodat ... in mi prodajalec kij ponudi manj za avto od lokalnega švercerja - E POTEM PA SEM ZNOREL
pa da ne bo pametovanja ... sem old school in dejansko vsak avto UTEKAM ... vozim redno na servis ( aja kjer mimogrede niso vedeli ali imam DPF ... velik problem, ker je olje zelo različno ) ... se izopgibam luknjam na cesti ( ja takrat sem spoznal zanič volan na njej ), skratka avto pazim, kot se spodobi ...
tako da, glede na vse opisano, eno večjih razočaranj v mojem življenju
@ ban ... glede škode - nisem še dovolj siv, imam še vse zobe in rad bi obdržal punco

... sicer pa avtu rešpekt ... pa ne zaradi fauve tehnologije ... večina fantkov na forumu namreč pravo škodo sploh ne pozna ... tisto iz časov, ko je bil mercedes za njo šajtrga in se je merila z maybachom ... in všeč mi je njihova trma ... vsake toliko časa pretentajo svojo nemško mamo s kakšnim roomsterjem ali yetijem ... samo jaz bi rad videl kakšno varijanto škode 136 coupe z 2.0 TSI - not happening
de gustibus non est disputandum ...