ESTEMP je napisal/-a:Kje vidis podobnost med meganom in VW![]()
Mogoce pri pokrovcku za tankat?
W|zz je napisal/-a:ESTEMP je napisal/-a:Kje vidis podobnost med meganom in VW![]()
Mogoce pri pokrovcku za tankat?
lol tam pa res ne, poglej kok različna sta. Pri meganu je ta pokrovček tako postavljen, da so moral zarad njega uničit linijo blatnika, pa luknjo ma, da ga s prstom odpreš. Pri Sciroccotu teh podobnosti ne vidim..
Kaj pa vem... jaz vidim podobnost od zadaj. Morda mi je ravno zaradi tega Megane všeč s te perspektive
cliort je napisal/-a:Pollo je napisal/-a:celotn avto je skopiran z ostalim znamk(vw,opel, audi....)
He, he,....a je že 1. april, al kaj?!
modri D. je napisal/-a:Zadnje čase se mi dozdeva, da všečnost vseh Renaultov pogojuje barva. Recimo meni je kratek Scenic ful všeč, tudi zadaj ni slab, sploh v črni bavi. Zdi se mi tudi prav, da je Grand Scenic spredaj malo drugačen in tisti Twingo GT-like oplatki meglenk bodo pri recimo srebrni barvi vozila precej lepše delovali. Notranjost je pa tudi meni zelo všeč (mi je bla že pri tastarem), imam pa dva komentarja: kvazi analogni obratomer se mi zdi zanimiv in me zanima, kako dobro se v resnici obnese, ni mi pa povsem jasno, kaj dela stikalo ročne zavore na tako oddaljenem in slabo dostopnem mestu (desno pred prestavno ročico). Se mi Lagunina varianta bolj dopade![]()
Lp!
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov