boomboom je napisal/-a:Ok, me le zanima, vsi ki grajate novega golfa, kateri avto pa je pol za vas best buy?
Ni dvoma. Dvojka 1,6JXD + kurilc

boomboom je napisal/-a:Ok, me le zanima, vsi ki grajate novega golfa, kateri avto pa je pol za vas best buy?
odprti clio je napisal/-a:Ergonomija... No, tle pa poklekne na celi črti.
odprti clio je napisal/-a:boomboom je napisal/-a:Ok, me le zanima, vsi ki grajate novega golfa, kateri avto pa je pol za vas best buy?
http://www.avto.net/2004/dealer_oglas_asp.asp?id=6862533
Pa ne mi o izgubi vrednosti, ker več kot 6 k€ ne moreš zgubit, dokler si 1. lastnik. Če pa kupiš (pa ne bom Golfa blatil) Megana za 12.000 €, boš pa v 5 letih na vrednosti zgubil sigurno teh 6 k€. Z ostalimi takisto.
Ergonomija... No, tle pa poklekne na celi črti.
yashica je napisal/-a:the heckler je napisal/-a: če pa hočeš moderen zanesljiv avto s polno elektronike in močnim motorjem z majhno porabo ( a opazi kdo totalni oksimoron ? ) pa glej da kupiš nekaj z dobro garancijo, solidnimi servisi in možnostjo nadaljnje prodaje ( ko se naveličaš posedanja po servisih)
Pa smo spet pri golfuSrečno vožnjo in nič izrednih servisov ti želim
![]()
P.S: še vedno ne vem kateri motor točno imaš
hahehihoh je napisal/-a:Alfa giulietta je dražja od golfa 7. Samo v vednost (govorim za nov avto).
odprti clio je napisal/-a:boomboom je napisal/-a:Ok, me le zanima, vsi ki grajate novega golfa, kateri avto pa je pol za vas best buy?
http://www.avto.net/2004/dealer_oglas_asp.asp?id=6862533
Pa ne mi o izgubi vrednosti, ker več kot 6 k€ ne moreš zgubit, dokler si 1. lastnik. Če pa kupiš (pa ne bom Golfa blatil) Megana za 12.000 €, boš pa v 5 letih na vrednosti zgubil sigurno teh 6 k€. Z ostalimi takisto.
Ergonomija... No, tle pa poklekne na celi črti.
the heckler je napisal/-a:yashica je napisal/-a:the heckler je napisal/-a: če pa hočeš moderen zanesljiv avto s polno elektronike in močnim motorjem z majhno porabo ( a opazi kdo totalni oksimoron ? ) pa glej da kupiš nekaj z dobro garancijo, solidnimi servisi in možnostjo nadaljnje prodaje ( ko se naveličaš posedanja po servisih)
![]()
hvala![]()
motor je famozni 1.4. TSI 90 KW
. edino Japonci bežijo od downsizinga in na dolgi rok mislim, da imajo prav i
Blinder je napisal/-a:the heckler je napisal/-a:yashica je napisal/-a:the heckler je napisal/-a: če pa hočeš moderen zanesljiv avto s polno elektronike in močnim motorjem z majhno porabo ( a opazi kdo totalni oksimoron ? ) pa glej da kupiš nekaj z dobro garancijo, solidnimi servisi in možnostjo nadaljnje prodaje ( ko se naveličaš posedanja po servisih)
![]()
hvala![]()
motor je famozni 1.4. TSI 90 KW
. edino Japonci bežijo od downsizinga in na dolgi rok mislim, da imajo prav i
Sej tale downsizing nima neke veze pri okvarah. Pač bencinski so dobili turbo zraven, tako da ena stvar več, ki se lahko pokvari, ostalo pa je tam tam
the heckler je napisal/-a: ... edino Japonci bežijo od downsizinga in na dolgi rok mislim, da imajo prav ... ampak spet ... nihče ne kupi japonca, tako da se mi zdi, da so ljudje radi družijo s serviserji
~toMmy~ je napisal/-a:Ne pretiravaj, 1.8 T v TT-ju je imel 225 KM, omejena serija pa celo 240 KM. Sem 100% prepričan, da so 14 let za tem sposobni naredit zelo zanesljiv motor s podobno ali večjo močjo na liter. Največji problem pri vseh po moje predstavlja šparanje in načrtno "tempiranje" življenjske dobe sestavnih delov.
Marek_ je napisal/-a:boomboom je napisal/-a:Ok, me le zanima, vsi ki grajate novega golfa, kateri avto pa je pol za vas best buy?
Kaj je sploh pomeni best buy? A je to neko univerzalno merilo za vsakega kupca?
Marek_ je napisal/-a:boomboom je napisal/-a:Ok, me le zanima, vsi ki grajate novega golfa, kateri avto pa je pol za vas best buy?
Kaj je sploh pomeni best buy? A je to neko univerzalno merilo za vsakega kupca?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov