esem je napisal/-a:P 301 in Citro brat sta nova in jih vsi pozabljate. Raje to kot cruza
Marek_ je napisal/-a:@~toMmy~ Če bi kupoval racionalno bi. Ampak ne![]()
the heckler je napisal/-a:ma best buy je edino avto, ki ima vozne lastnosti focusa, izled giuliette, zanesljivost mazde, prostornost octavie, garancijo kije in značko vw ... stane pa kot cruze
~toMmy~ je napisal/-a:esem je napisal/-a:P 301 in Citro brat sta nova in jih vsi pozabljate. Raje to kot cruza
Pa se ti zavedaš, da je to razred nižje od Cruza? Že v eni drugi temi sem dobil občutek, da ga tlačiš malo previsoko...
Marek_ je napisal/-a:@~toMmy~ Če bi kupoval racionalno bi. Ampak ne![]()
Je pa zame cruze še vedno bistvo pomena best buy in bi ga priporočil vsem, ki niso avtomobilski fanatiki. Tako kot je rekel Mat za novega Golfa bi jaz rekel za kruza "It is the only car you will ever need".
~toMmy~ je napisal/-a:Na žalost pa nima niti dizla v ponudbi niti neke "pametne" (dodatne) opreme.
Marek_ je napisal/-a:10let lastništva? A to obstaja?
uros11 je napisal/-a:Dobro, da se bencinarjih ne kvarijo. Sploh.
Marek_ je napisal/-a:10let lastništva? A to obstaja?
esem je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:esem je napisal/-a:P 301 in Citro brat sta nova in jih vsi pozabljate. Raje to kot cruza
Pa se ti zavedaš, da je to razred nižje od Cruza? Že v eni drugi temi sem dobil občutek, da ga tlačiš malo previsoko...
Zavedaš? Kakšne pompozne besede za to, da ne veš, kam sodita dvojčka v smislu best buya - torej predvsem prostornosti, opreme, zanesljivosti (o tem kasneje, a zaradi istih že zdavnaj preizkušenih sklopov ne more biti dosti odstopanj), porabe, udobja in počutja. Dizel s precej opreme pride manj kot 12 k €, prostorna sta pa blizu passatovega razreda. Kaj je torej BB?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov