Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

matjazek
Novinec

Re: 2012 Kia Cee'd

Napisal/-a matjazek Pe sep 13, 2013 11:04 am

Zgleda dober.
Spodnja meglenka je mogoče mal nepotrebna, sicer pa upam,d a se bo tak podoben motor razširil tudi na karavan verzijo, pa mogoče kasneje tudi na Carensa.
Slika

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So sep 14, 2013 10:40 am

Ta motor bo po vsej verjetnosti tudi v novem Soulu, ter če bo do GT linije prišlo tudi pri Riu GT. Za Carensa ta motor zaenkrat ni predviden.

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany To sep 17, 2013 10:44 pm

Sem videl tale primerek včeraj v Ljubljani in ja...ne zgleda slabo :)

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Kraj: Ljubljana in Portorož

Napisal/-a Veronika.borghesi Po sep 23, 2013 7:03 am

zany je napisal/-a:Sem videl tale primerek včeraj v Ljubljani in ja...ne zgleda slabo :)

Spredaj deluje zelo agresivno. Meglenki sta pa coolski. 8)
Lep in s soncem obsijan dan vam želi

Veronika

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Po sep 23, 2013 9:20 am

kaj je pa pri meglenki cool-skega, pa nevem... prej bi rekel vesoljsko...
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Po sep 23, 2013 9:36 am

Ob vsej tej tvoji izobrazbi, bi lahko dojel, da imajo ljudje različne okuse.
Zadnjič spremenil Gosic, dne To sep 24, 2013 3:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Po sep 23, 2013 9:38 am

Kia pač ne more mimo KIE ! Že Sephia 2 je imela preveč enih lučk na sprednjem delu isto Mk1 :evil:

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Napisal/-a Veronika.borghesi To sep 24, 2013 7:48 am

Coolski sta že zato, ker sta drugačni od ostalih. Res ne vem, zakaj bi morale biti vse meglenke okrogle, ovalne ali pa kvadratne, če so pa lahko tudi drugačne. 8)

Veronika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To sep 24, 2013 12:33 pm

Vsa čast Kii, ki se je odločila na GT-ju uporabiti meglenke trapezoidne oblike zato, ker so drugačne (niso okrogle, kvadratne) in so kulske.

Slika
(zgolj primer, ki ni edini)

:mrgreen: :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio To sep 24, 2013 1:01 pm

Ja, samo na tvojem primeru je parabola še vedno okrogla/ovalna, tko da to ni to... :lol:
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Napisal/-a .com To sep 24, 2013 7:16 pm

Gosic je napisal/-a:Ob vsej tej tvoji izobrazbi, bi lahko dojel, da imajo ljudje različne okuse.

Ti bi pa ob vsej tej svoji, zgleda da nižji izobrazbi, lahko dojel, da se jaz ob vsej tej svoji izobrazbi nimam namena ukvarjati s teboj...

Veronika.borghesi je napisal/-a:Coolski sta že zato, ker sta drugačni od ostalih. Res ne vem, zakaj bi morale biti vse meglenke okrogle, ovalne ali pa kvadratne, če so pa lahko tudi drugačne. 8)

torej spodnji del meglenke je skoraj identičen vsem ostalim znamkam z trapezoidnimi meglenkami (npr. spodaj omenjeni škodi), tu so pa še dodali 4 okrogle LEDice... in to je über fantastisch...

nasploh tele LED luči so se že tako grdo razpasle, da so že kičaste...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To sep 24, 2013 9:52 pm

no... če se že obkladamo z "izobrazbami" bi jaz dodal samo to, da so tele LED luči kičaste že kr od začetka... :P

je pa mogoče za upat, da bodo s časom, pametnejšo integracijo in napredkom pri tehnologiji (v smislu gostote posameznih LED svetil, kot tudi barvne temperature oddane svetlobe) ratale malo manj kičaste... ;)
živeo drugmirkooooo!!!!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To sep 24, 2013 9:57 pm

drugmirko je napisal/-a:no... če se že obkladamo z "izobrazbami" bi jaz dodal samo to, da so tele LED luči kičaste že kr od začetka... :P

je pa mogoče za upat, da bodo s časom, pametnejšo integracijo in napredkom pri tehnologiji (v smislu gostote posameznih LED svetil, kot tudi barvne temperature oddane svetlobe) ratale malo manj kičaste... ;)

da dodam še, da ratujejo nevarne, ker ljudje ne znajo več prižigati luči, tudi, ko je megla..

Ko smo že pri kii, če že majo une 4 ledice, bi boljše bilo brez unih unikatnih meglenk :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory To sep 24, 2013 10:14 pm

Komplikatorji...vsi po vrsti... :-x

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Napisal/-a Veronika.borghesi Sr sep 25, 2013 6:57 am

Enkrat pizdite, da je vse enako in skopirano, ob vsaki unikatnosti pa vihate nosove kot stare babe. :roll:

Veronika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr sep 25, 2013 8:06 am

Pa kaka unikatnost če so nametal une lučke vsepovprek...Kie niso slabi avti,d aleč od tega, ampak neke unikatonosti se ne grejo, sej konec koncev niti ne rabijo tega, niso konkurenca npr alfi ipd, ampak golfu in drugim, ki so tudi bolj kot ne klasika...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr sep 25, 2013 11:43 am

maniaxxx je napisal/-a:
drugmirko je napisal/-a:no... če se že obkladamo z "izobrazbami" bi jaz dodal samo to, da so tele LED luči kičaste že kr od začetka... :P

da dodam še, da ratujejo nevarne, ker ljudje ne znajo več prižigati luči, tudi, ko je megla..

... ter v tunelih, ob dežju, ob mraku in podobnih situacijah avtomobili potem zadaj ostanejo povsem neosvetljeni. In to zato, ker je tovarnam poleg dnevnih luči škoda serijsko vgradit senzor za par eur, po drugi strani pa vlagajo na milijone in milijone v razvoj varnostnih sistemov ter to tudi na veliko propagirajo. :roll: Raje potem nimam dnevnih luči (oz. jih ne uporabljam), če ni tega senzorja. :roll:

Na začetku so prevladovali Golfi VI, Octavie ter večina preostalih vozil iz VAG grupe, potem Opel Astre, Insignie,... sedaj pa poleg teh prednjačijo predvsem novi Clioti ("buuuu" za Renault, ki tako na veliko cca. zadnjih 15 let propagira varnost). Sem pa videl že tudi par Kij (Rio, novi Ceed), ki očitno v osnovnejši opremi ne premorejo tega senzorja za temo. To je v glavnem nesprejemljivo!
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Napisal/-a .com Sr sep 25, 2013 11:55 am

Polo78 je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:

... ter v tunelih, ob dežju, ob mraku in podobnih situacijah avtomobili potem zadaj ostanejo povsem neosvetljeni. In to zato, ker je tovarnam poleg dnevnih luči škoda serijsko vgradit senzor za par eur, po drugi strani pa vlagajo na milijone in milijone v razvoj varnostnih sistemov ter to tudi na veliko propagirajo. :roll: Raje potem nimam dnevnih luči (oz. jih ne uporabljam), če ni tega senzorja. :roll:

Na začetku so prevladovali Golfi VI, Octavie ter večina preostalih vozil iz VAG grupe, potem Opel Astre, Insignie,... sedaj pa poleg teh prednjačijo predvsem novi Clioti ("buuuu" za Renault, ki tako na veliko cca. zadnjih 15 let propagira varnost). Sem pa videl že tudi par Kij (Rio, novi Ceed), ki očitno v osnovnejši opremi ne premorejo tega senzorja za temo. To je v glavnem nesprejemljivo!

se popolnoma strinjam... tudi sam sem imel tak problem... zdaj, naknadna vgradnja senzorja za dež ni tako enostavna in denarnici prijazna...
sem pa prek ebaya naročil drugačen senzor(samo za svetlobo) in original stikalo z ''auto'' funkcijo... za tistih 40 eur opravlja delo z odliko...samodejen preklop dnevnih v zasenčene in obratno... deluje enako hitro kot OEM...
in mislim, da obstaja tak senzor za vse znamke in vozila...

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr sep 25, 2013 12:39 pm

Ja clioti so najnovejši primer, sploh ga še nisem videl s prižganimi lučmi =P

matejxx
Uporabnik

Napisal/-a matejxx Sr sep 25, 2013 12:52 pm

maniaxxx je napisal/-a:Ja clioti so najnovejši primer, sploh ga še nisem videl s prižganimi lučmi =P

Clioti imajo, čist dober senzor. Že ko je malo bolj oblačno se prižgejo dnevne luči, LED luči pa se ugasnejo. Večjo težavo sem pa opazil pri senzorju pri Opel Astri, kjer pa se v oblačnem dnevu sploh ne prižgejo dnevne luči. Prav tako luči niso prižgane, ko že zelo pada dež, kar pa je na avtocesti lahko huda težava, ker avto vidiš ko si že čisto za njim.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost