zany je napisal/-a:Sem videl tale primerek včeraj v Ljubljani in ja...ne zgleda slabo
Gosic je napisal/-a:Ob vsej tej tvoji izobrazbi, bi lahko dojel, da imajo ljudje različne okuse.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Coolski sta že zato, ker sta drugačni od ostalih. Res ne vem, zakaj bi morale biti vse meglenke okrogle, ovalne ali pa kvadratne, če so pa lahko tudi drugačne.
drugmirko je napisal/-a:no... če se že obkladamo z "izobrazbami" bi jaz dodal samo to, da so tele LED luči kičaste že kr od začetka... :P
je pa mogoče za upat, da bodo s časom, pametnejšo integracijo in napredkom pri tehnologiji (v smislu gostote posameznih LED svetil, kot tudi barvne temperature oddane svetlobe) ratale malo manj kičaste...
maniaxxx je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:no... če se že obkladamo z "izobrazbami" bi jaz dodal samo to, da so tele LED luči kičaste že kr od začetka... :P
je pa mogoče za upat, da bodo s časom, pametnejšo integracijo in napredkom pri tehnologiji (v smislu gostote posameznih LED svetil, kot tudi barvne temperature oddane svetlobe) ratale malo manj kičaste...
da dodam še, da ratujejo nevarne, ker ljudje ne znajo več prižigati luči, tudi, ko je megla..
Polo78 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:no... če se že obkladamo z "izobrazbami" bi jaz dodal samo to, da so tele LED luči kičaste že kr od začetka... :P
da dodam še, da ratujejo nevarne, ker ljudje ne znajo več prižigati luči, tudi, ko je megla..
... ter v tunelih, ob dežju, ob mraku in podobnih situacijah avtomobili potem zadaj ostanejo povsem neosvetljeni. In to zato, ker je tovarnam poleg dnevnih luči škoda serijsko vgradit senzor za par eur, po drugi strani pa vlagajo na milijone in milijone v razvoj varnostnih sistemov ter to tudi na veliko propagirajo.Raje potem nimam dnevnih luči (oz. jih ne uporabljam), če ni tega senzorja.
![]()
Na začetku so prevladovali Golfi VI, Octavie ter večina preostalih vozil iz VAG grupe, potem Opel Astre, Insignie,... sedaj pa poleg teh prednjačijo predvsem novi Clioti ("buuuu" za Renault, ki tako na veliko cca. zadnjih 15 let propagira varnost). Sem pa videl že tudi par Kij (Rio, novi Ceed), ki očitno v osnovnejši opremi ne premorejo tega senzorja za temo. To je v glavnem nesprejemljivo!
maniaxxx je napisal/-a:Ja clioti so najnovejši primer, sploh ga še nisem videl s prižganimi lučmi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost