Joie de vivre! je napisal/-a:Zakaj budala? Povedal je resnico.
Po meni lupa gluposti jer je ovo napisao temeljem rezultata iz 2006 godine, nek sjedne u neki noviji kineski automobil koji će se prodavati u europi i onda neka donosi zaključke. Također večina novinara stalno uspoređuje aute koji se prodaju samo po kini ili kineze koji idu po afričkim zemljama. Svaka zemlja ima svoja pravila o tome kakva vozila će nuditi na domačim tržištima a šta može ići u izvoz.
Evo npr CEO, auto ima uredan sigurnosti test, da to nema nikada nebi dobio tipsku europsku homolgaciju
Hover također ima 4 zvijezdice, i izdani atesti od strane talijanskog instituta nardo a imam i testove iz VCA
Brilliance je verificiran u IDIADI u španjolskoj
Po meni taj članak nema veze sa trenutačnim stanjem i dolaskom kineskih vozila u europu.
Evo i primjera:
Kitajci pa ... Spomnite se poskusnih trčenj, v katerih so njihovi 'avtomobili', ki bi jih radi prodajali v Evropi, dobesedno razpadli. Oglejte si opremo 'avtomobilov', ki jih nameravajo prodajati tukaj, tudi v Sloveniji. Cena je 'evropska', za skoraj 30 tisoč evrov pa ne le da ima avto le dve varnostni blazini in nima stabilnostnega sistema, še celo doplačati ne morete za to ... Zakaj? Preprosto zato, ker Kitajci tega očitno ne znajo narediti.
citat...prva stvar spominje se euroncap test iz 2006 godine, drugo SCEO u sloveniji košta 24000 eura,treće da u svijetu nema BOSCH-A i SIEMENSA pola auta nikada nebi imalo esp, četvrto..zbog raznih lobijia u europi zadnja i najnovija tehnologija se čak i NE ŽELI prodati kinezima. Evo mi imamo slučaj da u GWM ne žele prodati common rail sustav 3 generacije, ali nam daju BOSCH ABD+EBD sustav 8.0 kakav se ugrađuje npr u audi A4.
onda ovo:
Se vam zdi, da je tudi tehnologija preostanka avtomobila na takšni ravni, da mu lahko zaupate svoje življenje? Glede na to, da je ob trku razpadla karoserija, lahko ob udarcu v udarno jamo odpade kolo ali razpade volanski mehanizem, mar ne?
Ovaj ko da kupuje aute da se lupa s njima u zid, a volanski sistem....nek se javi autocommercu i nek pita šta im radi grande punto

,a čini mi se da to i zna jer je napisao ovo:
P. S.: Varnostni polom se tu ali tam zgodi tudi kakemu proizvajalcu zvenečega imena. A v takih primerih je reakcija hitra in učinkovita.Kitajčkom pa je vseeno ... Konec koncev jih je toliko, da je vseeno, koliko jih pobere na cesti.
- da, čekalo se 6 mjeseci da se uredi to na fiatu
A kako je kinezima svejedno kad su sva navedena vozila i ovi gore sa slikama odmah bila podvrgnuta novim testovima???
Totalno glup članak bez imalo smisla