matejxx je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Ja clioti so najnovejši primer, sploh ga še nisem videl s prižganimi lučmi
Clioti imajo, čist dober senzor. Že ko je malo bolj oblačno se prižgejo dnevne luči, LED luči pa se ugasnejo. Večjo težavo sem pa opazil pri senzorju pri Opel Astri, kjer pa se v oblačnem dnevu sploh ne prižgejo dnevne luči. Prav tako luči niso prižgane, ko že zelo pada dež, kar pa je na avtocesti lahko huda težava, ker avto vidiš ko si že čisto za njim.
matejxx je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Ja clioti so najnovejši primer, sploh ga še nisem videl s prižganimi lučmi
Clioti imajo, čist dober senzor. Že ko je malo bolj oblačno se prižgejo dnevne luči, LED luči pa se ugasnejo.
emilo je napisal/-a:Jaz prav ne morem razumet zakaj se toliko ubadate s tem senzorjem? Kot, da bi moral ugsaniti avto, izstopiti in vklopiti luči...
emilo je napisal/-a:Nisem še opazil, da bi kdo grajal nekatere nemške avte, ker nimajo avtomatskega prižiga luči,..
Gosic je napisal/-a:Ta motor bo po vsej verjetnosti tudi v novem Soulu, ter če bo do GT linije prišlo tudi pri Riu GT. Za Carensa ta motor zaenkrat ni predviden.
.com je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Ob vsej tej tvoji izobrazbi, bi lahko dojel, da imajo ljudje različne okuse.
Ti bi pa ob vsej tej svoji, zgleda da nižji izobrazbi, lahko dojel, da se jaz ob vsej tej svoji izobrazbi nimam namena ukvarjati s teboj...
matjazek je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Ta motor bo po vsej verjetnosti tudi v novem Soulu, ter če bo do GT linije prišlo tudi pri Riu GT. Za Carensa ta motor zaenkrat ni predviden.
Kaj pa ceed v karavanski verziji?
Gosic je napisal/-a:.com je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Ob vsej tej tvoji izobrazbi, bi lahko dojel, da imajo ljudje različne okuse.
Ti bi pa ob vsej tej svoji, zgleda da nižji izobrazbi, lahko dojel, da se jaz ob vsej tej svoji izobrazbi nimam namena ukvarjati s teboj...
No, prav lep dokaz, da kljub visoki izobrazbi sprejmeš mojo opazko kot napad in se čisto človeško braniš z prav neposrečenim argumentom. Kar se tiče izobrazbe, sem trenutno še v fazi študiranja, sem pa že na tej tvoji stopnji. Očistno bi potreboval malo socioloških prijemov na vaši arhitekturi, poleg potrebnih sprejemcev.
.com je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:.com je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Ob vsej tej tvoji izobrazbi, bi lahko dojel, da imajo ljudje različne okuse.
No, prav lep dokaz, da kljub visoki izobrazbi sprejmeš mojo opazko kot napad in se čisto človeško braniš z prav neposrečenim argumentom. Kar se tiče izobrazbe, sem trenutno še v fazi študiranja, sem pa že na tej tvoji stopnji. Očistno bi potreboval malo socioloških prijemov na vaši arhitekturi, poleg potrebnih sprejemcev.
Logično Martin, če si iz gradbenega faxa, da mene nočeš in ne moreš razumeti... Mi je popolnoma jasno
@veronika...petelinji boj zate in za kio... Ti paše?
matjazek je napisal/-a:A je že kaj informacij, kdaj se pričakuje turbo motorje v navadnih KIA-h? V ceedih?
Marek_ je napisal/-a:matjazek je napisal/-a:A je že kaj informacij, kdaj se pričakuje turbo motorje v navadnih KIA-h? V ceedih?
Obljubljajo že nekaj let, tako, da tovrstne informacije niso verodostojne. Prišli bodo, ko se bodo začeli prodajati...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost