Nova generacija A1, sorodnik Pola in Ibize. Proizvajal se bo v Španiji, v notranjosti se ponaša z digitalno inštrumentno ploščo (Virtual Cockpit). Dizajn na srečo bolj odstopa od drugih hišnih modelov in ni tako dolgočasen (je pa na fotografijah S-line paket, sivi je dodatno First Edition), čeprav mi je osebno čuden stik motornega pokrova z odbijačem (kot da gre za slabo prilegajočo se after-market masko), zadnje luči malo spominjajo na BMW.
Pa ne da je audi malo preveč k hyundai koni pogledoval pri sprednjem delu. Je pa res grd. Kaj jih samo z ravnili delajo,da je vse tako grdo odsekano?Notranjost je pa dejansko dokaj všečna.
Kot, sem že enkrat napisal. Audi bo vsekakor končal z grdimi štrlečimi zasloni. Notranjost je lepa. Zunanjost? Te kindar jajčke pač ne morejo biti lepe.
Čeprav dlje kot ga gledaš, boljše je. Ampak zadnji del mi pa ne bo nikoli všeč. Dejansko se le odrezali od zgoraj malo luč od starega A1 in evo, nov model.
Te "zasekane" poteze bi se morale malo bolj prelivati, ne pa, da postane tako stopničasto in kockasto. Pa rajši še kakšno črto (ravno seveda) več kot manj. Ampak, če ne znaš/ne smeš/ne zmoreš uporabljati krivuljnika, je to to. Mislim, da se bomo pri Audi-ju (in seveda tudi pri VW-ju) še dosti nasmejali njihovemu dizajnu - pri ostalih nemcih se pozna, da imajo več poguma s krivuljami...
Kako ogabno so šparali z materiali v notranjosti. Na vratih nobenega tekstila samo neka plastika, prav tako na vrhu vrat ena trda plastika, tudi predal v vratih neobložen. Ne vem no. Avto izgleda precej oster ampak vseeno je preveč šparanja čutiti v notranjosti na enih mestih
Mislim da ima A4 mehke predale v vratih. Sicer pa bi človek pričakoval, da bo imel premium A1 mehko plastiko (v stilu A3) na vrhu vrat Armaturka je drugače všečna.