Če pa kdo touch screene in kapacitivnost še vedno vidi kot neko prednost naj se vpraša zakaj imamo še vedno npr. fizične tipkovnice in ne razne touch ali projecirne? Slepo tipkanje pa to...

void je napisal/-a:Sam sem se velikokrat zalotil da sem skoraj zletel iz ceste, ker sem štrokal po touch screen ekrančku. V času tolikega posvečanja k čim večji varnosti, mi je neverjetno da še bolj silijo k kapacitivnih tipkah. Brez taktilnega občutka hočeš ali nočeš moraš pogledat. Ko bi vsaj tipke vibrirale ali pa imele kakšne bunkice v smislu brailove pisave.
To je tipični dokaz da ni vsak napredek, napredek.
D12J12 je napisal/-a:Ni najboljši, je pa boljši kot je bil predhodnik. Zakaj? Ker so opustili 1.2 tsi, 1.4 tsi in 1.6 tdi motorje, torej so naredili korak naprej pri zanesljivosti. Prodaja pa po mojem pada zaradi napak v preteklosti in napredka pri konkurenci iz vzhoda. No pa seveda €€€.
void je napisal/-a:Mislim da kasnejši letniki 1.2, 1.4 in 1.6 so bili čisto uredu. Kdo pa garantira da zdajšni 2.0 TDI z mild hibrid sistemom ne bo imel probleme?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov