berlonso je napisal/-a:x2
A ni bla takrat tista kombinacija ene 24.000€?
Se pravi je šlo z novim modelom gor 10-12.000
Mi je pa ta model precej lepši.
xxl je napisal/-a:Sistem je podoben Toyotinem. Verjetno se motor ne žene toliko v obrate kot pri Toyoti. Pri Yaris in Corolla Cross naj bi to izboljšali.
34 000 € je veliko, je pa vseeno HEV, kar ostali, razen Toyote, niso.
Za ceno baterije se jaz ne bi sekiral, če sodim po Toyoti, bi morala funkcionirat cca 300 000 km. Pri njej je strošek zamenjave cca 2500 €, najbrž bi pri Hondi lahko bilo podobno.
golfek je napisal/-a:lepa, končno
limas je napisal/-a:Civic 10. generacije v limuzinski verziji je bil dizajnersko usklajen, v skrajšani pa so pretiravali z zadkom.
pskoda je napisal/-a:Je pa veliko lepša zunaj kot zdajšna
nasamorpheus je napisal/-a:No koliko dela bomo še videli, trenutna generacija ni ravno najbolj zanesljiv avto.
srcnik je napisal/-a:Meni je huda, skoda da niso obdržali stare 1.5 turbo motorizacije z ročnim menjalnikom in normalno ceno :/
berlonso je napisal/-a:x2
Mazda2 je napisal/-a:berlonso je napisal/-a:x2
Jaz jo imam, 1.5 Sport, dal sem točno 23.040
berlonso je napisal/-a:Nov model so preveč podražili, imam občutek da bo redkost na cestah. Napredek v tehnologiji gor ali dol, malo družin si lahko kupi avto za 35.000€ in še v tem polju se izbira precej razširi.
Zodd je napisal/-a:1.5 hondin dreamearth turbo ima v mrzlih podnebjih zoprno navado da se segreva izjemno dolgo kar v kombinaciji z kratkimi vožnjami pomeni ogromno bencina v olju in posledično težave... Moj je tudi imel zelo zatikajoč menjalnik je bil čuden filing vse ostalo brez problema
golfek je napisal/-a:lepa, končno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov