Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

psipsi
Nov uporabnik

kaj dobim za 4 mio SIT?

Napisal/-a psipsi Pe mar 12, 2004 8:10 am

Živjo!

Želja je edino dobrih 100 KM, ABS, normalna poraba in čimbolj standardna izvedba avta s 4-5 vrati. Kateri proizvajalec ponuja za to ceno največ? Se splača za ta denar kupiti kaj rabljenega in ali se sploh kaj dobi?

Hvala in lp!

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe mar 12, 2004 8:22 am

Dizl ali Bencin?

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe mar 12, 2004 8:30 am

AR 147
Citroen Xara
Fiat Stilo
Ford Focus
Honda Civiv
Hyundai Elantra
Mitsubishi Carisma
Nissan Almera
Opel Astra
Peugeot 307
Renaul Megane
Seat Leon
Skoda Octavia
Toyota Corola
Volkwagen Golf

Jaz bi na tvojem mestu pocakal na novo Opel Astro Slika Samo to je moje mnenje!

Lp

Uporabniški avatar
balki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a balki Pe mar 12, 2004 8:33 am

Jaz bi na tvojem mestu pocakal na novo Opel Astro Samo to je moje mnenje!

Se podpišem!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe mar 12, 2004 8:44 am

Seat Leon Sport 1.9TDI (110KM) z avtomatsko klimo, usnjen volan, prestavna rocica, sportni sedezi, sportno podvozje, naslonjalo za roko... meni osebno vse kar avto mora imeti... l.2003 nov pri Porsche Verovskova za 4 mio sit.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Pe mar 12, 2004 11:48 am

Nova astra je sicer lepa, a ima zdaj še vedno poltogo premo! Torej, če želiš super vozne lastnosti žal odpade!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe mar 12, 2004 12:02 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Nova astra je sicer lepa, a ima zdaj še vedno poltogo premo! Torej, če želiš super vozne lastnosti žal odpade!

KVAA???
Kje žvijo, to bi pa res lah že preč dal! Lih dons sm spet užival in vriskal od veselja nad mojim pugijem, ki ma fenomenalno lego... Sm enga bavarca tko zadej pustu na ovinkih..
Slika

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe mar 12, 2004 12:12 pm

Pugi je napisal/-a:
De_Tomaso je napisal/-a:Nova astra je sicer lepa, a ima zdaj še vedno poltogo premo! Torej, če želiš super vozne lastnosti žal odpade!

KVAA???
Kje žvijo, to bi pa res lah že preč dal! Lih dons sm spet užival in vriskal od veselja nad mojim pugijem, ki ma fenomenalno lego... Sm enga bavarca tko zadej pustu na ovinkih..

Tega pa tudi jaz skoraj ne morem verjeti. Pa no ja ce bo tako pa bo :cry:
Lepa pa je se zmeraj :wink:

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th Pe mar 12, 2004 12:18 pm

Jst bi pa uprašu kje dobim 4 mio. SIT :?:

Najbolje da pa netu mal pogledaš, greš v kakšne salone, se vsedeš v avto mogoče kakšna testna vožnja, najbolje da kupiš tak avto v katerem se boš dobro počutil, in ti ga bo užitek vozit.

poročaj o nakupu

lp
HONDA accord 2.0 VTEC

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Pe mar 12, 2004 12:48 pm

Pugi je napisal/-a:

KVAA???

Človeški faktor je pa popolnoma odveč pri taki scenah ali kaj???????

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe mar 12, 2004 1:13 pm

alexM je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:

KVAA???

Eh dolga zgodba - en 320d se je bunil ful, mislm tko - hotu je mal dirkat pa je bil najprej spredej pa me zapiral, pol sm ga enkrat k je bil en kombi spredej uspel prehitet, poj pa gassa, en cajt sm ga še gledov kako se je počas oddaljeval, pa kak mu je odnašalo na ovinkih... Pa ne se jezat - dirkala sva skoz savinsko dolino, nobenga pešca, nobene hiše, avta.. sam midva pa ovinki, pregledna cesta, tak da če bi vn letu, bi samo sebe zjebal (k*** 40 jurjev - kasko)... Vglavnem - če sm s čim zadovoljen pri pugelnu je to lega - že v testih so rekli, da mata 307 pa megan najbolšo lego, da novi golf nima kej praskat, js mam pa še H&R -40, tak da je še boljš. Fora je, da nima preme zadej... To je ful pomembno.

Drugač je pa men tanova Astra tud ful fajni avtek in bi počakal nanj... vsekakor nebi kupil golfa, ki sem si ga včerej dodobra ogledal... Mi je pa fuuul všeč A3 (oblika), čeprav je malenkost predrag...
V tem trenutku bi kupil za 4 miljone kakšno Mazdo 3 ali pa malenkost rabljeno Mazdo 6...
Slika

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Pe mar 12, 2004 6:54 pm

Pugi je napisal/-a:.. pol sm ga enkrat k je bil en kombi spredej uspel prehitet... ... Pa ne se jezat - dirkala sva skoz savinsko dolino, nobenga pešca, nobene hiše, avta.. sam midva pa ovinki...

Od kej pa pol kombi ????

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Po mar 15, 2004 1:14 am

Imel sem 206 S16 (nič spremenjeno, vse serijsko) in bil dokaj zadovoljen! Nato sem presedlal na 147 in vsa serijsko ima ta dosti boljšo lego! Seveda pa avta nista v istem razredu in če bi še enkrat kupoval kaj med manjšimi avtomobili bi to bil zopet S16!

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Po mar 15, 2004 1:45 am

Pugi je napisal/-a: Fora je, da nima preme zadej... To je ful pomembno.

:D :D To zna bit res hudo pomembno da nimaš zadne preme :D :D
:D :D Pugi kaj se sankaš zdej k je sneg ti pa nimaš zadne preme al kako :D :D

Ne dost heca..baje da majo alfe res hudo lego (156, 147)
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po mar 15, 2004 8:17 pm

Pugi je napisal/-a:
alexM je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:

KVAA???

Eh dolga zgodba - en 320d se je bunil ful, mislm tko - hotu je mal dirkat pa je bil najprej spredej pa me zapiral, pol sm ga enkrat k je bil en kombi spredej uspel prehitet, poj pa gassa, en cajt sm ga še gledov kako se je počas oddaljeval, pa kak mu je odnašalo na ovinkih... Pa ne se jezat - dirkala sva skoz savinsko dolino, nobenga pešca, nobene hiše, avta.. sam midva pa ovinki, pregledna cesta, tak da če bi vn letu, bi samo sebe zjebal (k*** 40 jurjev - kasko)... Vglavnem - če sm s čim zadovoljen pri pugelnu je to lega - že v testih so rekli, da mata 307 pa megan najbolšo lego, da novi golf nima kej praskat, js mam pa še H&R -40, tak da je še boljš. Fora je, da nima preme zadej... To je ful pomembno.

Drugač je pa men tanova Astra tud ful fajni avtek in bi počakal nanj... vsekakor nebi kupil golfa, ki sem si ga včerej dodobra ogledal... Mi je pa fuuul všeč A3 (oblika), čeprav je malenkost predrag...
V tem trenutku bi kupil za 4 miljone kakšno Mazdo 3 ali pa malenkost rabljeno Mazdo 6...

No za pežoja nevem samo kokr sem se jz pogovarjal z kolegom ki ga je voz 320d ja reku da ni mu j**c da bi ga tako prteral da bi začel avto kej plesat. Po njegovih besedah gre avto kot po tračncah.

Obstajajo pa stvari kot so človeški faktor in gume..itd
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
m power
Novinec

Napisal/-a m power Če mar 18, 2004 7:57 pm

KVAA???
Kje žvijo, to bi pa res lah že preč dal!

Tudi golfi (torej tudi seati, skode) sele letos dobili zadaj posamicne obese (golf 5) :lol: :lol:

ivan320d
Novinec

Kraj: CE

Napisal/-a ivan320d Ne mar 21, 2004 9:10 pm

ej,ej,ej,
tisti v savinski nism bil jst, lohk pa da je bil kak voznik, ki poleg vožnje še uživa ob pogledu na lepote savinjske dolince. drgač pa se da kr orng pelat po tisti cesti šentruperta proti nazarju. nisem glih kamikaza, pa ti povem, da tud z bmw-jem 320d lohka spizdiš marsikomu, če se ti le zahoče.
kar se tiče 4mio, bi ti težk svetoval, kva kupit. ne da hvalim bavarce-za svoj denar dobiš nekaj!!! 8)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
soliver
Nov uporabnik

Napisal/-a soliver Ne mar 21, 2004 9:16 pm

Ej pomoje da un z 320d sploh ni vedel da ti dirkaš on normalno tako vozi. Če bi pa začel dirkat bi ti pa dal vetra. :D :D

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Ne mar 21, 2004 9:22 pm

soliver je napisal/-a:Ej pomoje da un z 320d sploh ni vedel da ti dirkaš on normalno tako vozi. Če bi pa začel dirkat bi ti pa dal vetra. :D :D

To se pa čist strinjam. Ma fotr tazga 320d tanovga (150 KM) pa ti povem da ti s tvojim Puđijom nebi meu kej praskat zravn vrjem!! Sicer te nočm užalt al pa kj ampak ti sam povem resnico :P Pa pomojem da je blo tistga k si ti dirku z njim strah al pa kaj jst vem kaj da si ga pustu uzad :wink:
LP

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Po mar 22, 2004 10:17 am

Pugi v vseh testih jih je golf 5 nafcal po legi!!!! :wink:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov