De_Tomaso je napisal/-a:Nova astra je sicer lepa, a ima zdaj še vedno poltogo premo! Torej, če želiš super vozne lastnosti žal odpade!
Pugi je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Nova astra je sicer lepa, a ima zdaj še vedno poltogo premo! Torej, če želiš super vozne lastnosti žal odpade!
KVAA???
Kje žvijo, to bi pa res lah že preč dal! Lih dons sm spet užival in vriskal od veselja nad mojim pugijem, ki ma fenomenalno lego... Sm enga bavarca tko zadej pustu na ovinkih..
Pugi je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Nova astra je sicer lepa, a ima zdaj še vedno poltogo premo! Torej, če želiš super vozne lastnosti žal odpade!
KVAA???
Kje žvijo, to bi pa res lah že preč dal! Lih dons sm spet užival in vriskal od veselja nad mojim pugijem, ki ma fenomenalno lego... Sm enga bavarca tko zadej pustu na ovinkih..
alexM je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Nova astra je sicer lepa, a ima zdaj še vedno poltogo premo! Torej, če želiš super vozne lastnosti žal odpade!
KVAA???
Človeški faktor je pa popolnoma odveč pri taki scenah ali kaj???????
Pugi je napisal/-a:alexM je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Nova astra je sicer lepa, a ima zdaj še vedno poltogo premo! Torej, če želiš super vozne lastnosti žal odpade!
KVAA???
Človeški faktor je pa popolnoma odveč pri taki scenah ali kaj???????
Eh dolga zgodba - en 320d se je bunil ful, mislm tko - hotu je mal dirkat pa je bil najprej spredej pa me zapiral, pol sm ga enkrat k je bil en kombi spredej uspel prehitet, poj pa gassa, en cajt sm ga še gledov kako se je počas oddaljeval, pa kak mu je odnašalo na ovinkih... Pa ne se jezat - dirkala sva skoz savinsko dolino, nobenga pešca, nobene hiše, avta.. sam midva pa ovinki, pregledna cesta, tak da če bi vn letu, bi samo sebe zjebal (k*** 40 jurjev - kasko)... Vglavnem - če sm s čim zadovoljen pri pugelnu je to lega - že v testih so rekli, da mata 307 pa megan najbolšo lego, da novi golf nima kej praskat, js mam pa še H&R -40, tak da je še boljš. Fora je, da nima preme zadej... To je ful pomembno.
Drugač je pa men tanova Astra tud ful fajni avtek in bi počakal nanj... vsekakor nebi kupil golfa, ki sem si ga včerej dodobra ogledal... Mi je pa fuuul všeč A3 (oblika), čeprav je malenkost predrag...
V tem trenutku bi kupil za 4 miljone kakšno Mazdo 3 ali pa malenkost rabljeno Mazdo 6...
soliver je napisal/-a:Ej pomoje da un z 320d sploh ni vedel da ti dirkaš on normalno tako vozi. Če bi pa začel dirkat bi ti pa dal vetra.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov