jah to bomo šli probat pa bomo vidl-morš probat da vidš!
To vem da mi še velik manka do tm sam a veš koko je s temu...tukej pr men je ta fora da se jest s temu ukvarjam samo en leto...in sem v tej stvari eden izmed mlajših

Pa na drugih forumih (k majo sam take teme) sm dou moje slike gor so me kr pohvalil-dal so mi še ene par napotkou in moja tehnika se spet zbolšuje-počasi si nabiram osnovno znanje...ker prihajam iz elektro šole se mi o teh fintah koko dobit najlepšo projekcijo, barvanje...sanja ne
morš vedt da je s flomastri in raznimi pripomočki velik laži narest to-ker jest rišem samo iz svinčnikam, in to na nekaterih chellenge-ih dost cenjo, na nekaterih pa ne!!!
in kokr sem jest gledou kašni so bli finalisti lansko leto...ne bom reku da sem na njihovi stopnji (to še zdaleč ne) ampak manjka mi pa ne prou velik čeprav tukej dost pomenjo tud zamisli
Naredu bi mi pa velko uslugo če bi se pozanimou kako je s temi pripomočki (flomastri, papir, svinčniki) kje se jih da dobit, kolk dnarja...uglavnem use
tko da če se boš pozanimou mi lahko odpišeš sm gor al pa če se ti da pa lahko pošleš e-mail
rossi_jr@email.si
ajde