Pomembna novost bo Grand Picasso, ki ga vidimo spodaj na večji sliki. Ta bo imel seveda sedem sedežev.

LP,
don CONSIGLIO
TommyGun je napisal/-a:ni zastonj picasso![]()
lepši kot prejšnja verzija
kljukec je napisal/-a:a ni tud na prvi sliki grand picasso
k zadek v reviji (kjer je samo zadek), je ful podoben zdejšni verziji
druga dva avta sta pa po moje ista
don CONSIGLIO je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:a ni tud na prvi sliki grand picasso
Drži. Tvoja opazka je pravilna.
@Slide: Govorimo o enem največjih slikarjev vseh časov. Da ne bi nikoli več postavljal njegovih slik v posmehNe, ampak res. Mogoče je Picassovo umetnost malo težje razumet. Ampak tako kot sam doumevam Picassovo umetnost, za katero menim, da je skladna in všečna, velja isto za novega Citroena, ki bo, predvsem sodeč po prototipu, precej skladen in definitivno prepričljiv. Praktičen pa itak.
LP,
don CONSIGLIO
Slide je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:a ni tud na prvi sliki grand picasso
Drži. Tvoja opazka je pravilna.
@Slide: Govorimo o enem največjih slikarjev vseh časov. Da ne bi nikoli več postavljal njegovih slik v posmehNe, ampak res. Mogoče je Picassovo umetnost malo težje razumet. Ampak tako kot sam doumevam Picassovo umetnost, za katero menim, da je skladna in všečna, velja isto za novega Citroena, ki bo, predvsem sodeč po prototipu, precej skladen in definitivno prepričljiv. Praktičen pa itak.
LP,
don CONSIGLIO
Ne, ne don...narobe si me razumel, to je blo bolj kot šala, ker jaz nisem tak umetniški tip kar se slikarstva tiče in mi je do nje kot do lanskega snega, torej imam o slikah tudi primerno drugačno predstavo...Abstraktne slike mi enostavno niso všeč...Imam raje bolj preproste slike, kjer vidiš in rečeš lepo je...brez da bi blo treba razumet
Recimo kaj takega, upam da razumeš
http://ron.100megsfree5.com/ronsart4_files/gm_1.jpg
http://www.twcnetwork.com.au/twc~images ... y/0203.jpg
Sori za off-topic, pa no offence
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov