Ker sem drugace pristasica terencev in "bavarcev" in vem, da ga bom imela ( mogoce lih ne cayenne turbo, ali pa tudi...no karkoli bodo takrat imeli najnovejse pac...in mgoce ne v12 sedmice...), zato kot sanje, ki se ne bodo uresnicile, lahko smatram za sanje tole:
me veseli da si duhovito sprejela mojo pripombo. sej tudi je bila mišljena duhovito!sej jaz tudi trdim da nekoč pa bom imel PORSCHE-ja. ops: sam ne vem kolk starga pa dobrodošla na forumu.kaj pa voziš?
bentley sploh 4.8 do sto pa 318 km/h če morš mal na hitr po opravkih za letat-ampak dobesedno letat kr mi je pa še bl ušeč je pa 760Li - yeaaa bi mel črnga pa notr bel ledr pa eno flašo šampanca uzad v hladilniku pa eno fejst šoferko :P
al pa si pol kr uzameš un paket-yacht line
Men se je pa BENTLIY zagravžov k ga je gun na top gear tko hvalu. In da so zajebani ga dajo prodajat brez blokad, kao najhitrejsa limozina na svetu ( no sej ena debata je ze bla o temu)
aaa
ze 2x mi je smile zbrisov kr sm napisov" blo je pa nekej o temu da piška in BMW ne spadata skupej. (pa nevem čudno mi je)
ja MAKY sej men je tut tvoj avtek všeč. sam če bi mel jaz AUDI se ne bi oziral za drugimi! sam ženskam ni nikoli dovolj ampak priznam da ma tale bejba idejo kam dnar vlagat
ghia, prejsne izjave so bile sicer smesne, tale pa prav nic Ne vem iz kje to izvira...mogoce ker sem punca in bi bilo nemogoce, da o teh stvareh kaj vem???
woolff, tudi ce ne, so mi bolj pomembne stvari v zivljenju Lp
There is nothing either good or bad but thinking makes it so!
[quote="Bel-Tirid"]Men se je pa BENTLIY zagravžov k ga je gun na top gear tko hvalu. In da so zajebani ga dajo prodajat brez blokad, kao najhitrejsa limozina na svetu ( no sej ena debata je ze bla o temu)
Men tud ja. Res pa ne razumem kak je lahko najhitrejša limuzina...hm..kaj pa je pol EV12 Brabus..