SAFRANE je napisal/-a:in res je, da delajo novo linijo =ta pa se je začela takoj ko je Renault France kupil še preostali del Revoza (ca. 22 %), tko da zdej je 100% lastnik=nevem kok bo to fajn, ker zdej ne bojo Slovenci mel nč več za govort, Francozi so pa kot businessmani dost zajebani.....
SAFRANE je napisal/-a:METALIC jest sm tud slišal (od dost pomembnih virov) da ga bodo tudi v Revozu delal!
in res je, da delajo novo linijo =ta pa se je začela takoj ko je Renault France kupil še preostali del Revoza (ca. 22 %), tko da zdej je 100% lastnik=nevem kok bo to fajn, ker zdej ne bojo Slovenci mel nč več za govort, Francozi so pa kot businessmani dost zajebani.....
LP
JOHNY
sonic je napisal/-a:Se mi zdi kar fajn avtomobilček, takole na slikah.
Ampak v čem je fora teh digitalnih števcev na sredini??? Meni se zdi da je veliko boljši kazalec (pa ne samo zato, ker sem kot večina ljudi tako navajen). Pa imeti ga moraš čim bolj pred sabo po mojem (ja, dobra ideja bi bila HUD, kakršne imajo v bojnih letalih).
Zame je ta števec zadosten razlog, da avta ne bi kupil, tudi če bi mi glede vsega ostalega odgovarjal. A so res morali pokvariti sicer v redu avtomobil...?
tom2 je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:METALIC jest sm tud slišal (od dost pomembnih virov) da ga bodo tudi v Revozu delal!
in res je, da delajo novo linijo =ta pa se je začela takoj ko je Renault France kupil še preostali del Revoza (ca. 22 %), tko da zdej je 100% lastnik=nevem kok bo to fajn, ker zdej ne bojo Slovenci mel nč več za govort, Francozi so pa kot businessmani dost zajebani.....
LP
JOHNY
No, ne vem od kod vam vsi ti podatki, ampak vsi so napačni. Iz prve roke (delam v Revozu) vam povem, da se ta trenutek v Revozu ne dela nobena nova linija za "nov" avto...Res pa je da se pripravlja (predvsem ustrezna infrastruktura) za zagon novega vozila leta 2006, ki pa ZAGOTOVO ne bo Modus ali novi Clio, temveč povsem nov mali avto, ki ima trenutno oznako x-44. Nove linije ki se trenutno "pripravljajo" v Revozu, pa so predvsem tiste iz Španije. Namreč Španci bodo nehali s proizvodnjo Clia, zato se določene linije katere so služile za pokrivanje delov za vse tri tovarne, ki proizvajajo aktualne Cliote, selijo v Revoz.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov