še mal fotk:

aja pa še to morm povedat da ga je dobu za na testno vožnjo za čez vikend

benz je napisal/-a:Smrtna obsodba BMW-ju Z4![]()
![]()
don CONSIGLIO je napisal/-a:benz je napisal/-a:Smrtna obsodba BMW-ju Z4![]()
![]()
Ko sem vozu Z4 nisem spal 3 dni. Sej tega še nisem vozu, samo že oblika in notranjost nakazujeta na to, da gre pri SLK bolj za šminkarijo kot za čistokrven Roadster. Če prav razumem gre za popolnoma drugačen tip vozila.
Aja. Za mene je pa novi SLK spušu proti Z4.
P.S.: Brez zamere, samo takega vozila se ne sme vozit v trenerki in telovadnih copatih!
LP,
don CONSIGLIO
Pugi je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:benz je napisal/-a:Smrtna obsodba BMW-ju Z4![]()
![]()
Ko sem vozu Z4 nisem spal 3 dni. Sej tega še nisem vozu, samo že oblika in notranjost nakazujeta na to, da gre pri SLK bolj za šminkarijo kot za čistokrven Roadster. Če prav razumem gre za popolnoma drugačen tip vozila.
Aja. Za mene je pa novi SLK spušu proti Z4.
P.S.: Brez zamere, samo takega vozila se ne sme vozit v trenerki in telovadnih copatih!
LP,
don CONSIGLIO
Če bi js mel tak avto, bi bil napravlen v najstareše cote, pa papuče bi mel gor. Ker če maš tak avto, ti ni treba bit nevemkako oblečen, ker si avtomatish car.
infiniti je napisal/-a:Jst sm drgač bolj mahnjen na BMW, samo tale novi SLK je bomba z velikim B. Avto je čisti sex na 4 kolesih - dizajn je fenomenalen inzelooo privlačen - še posebej mi je všeč SLR look in dejstvo da ima trdo streho. Kvaliteta znotraj se je tudi zelo poboljšala glede na previous gen. Sicer je zame osebno v tej klasi Nissan 350Z car nad cari, samo če bi rad šminkiral in hkrati užival v open-air feelingu bi zagotovo vzel SLK. Fantje, tisti ki vas špona Z4 - pejte si pogledat notranjost enega in drugega - sploh ni primerjave; pa to da Z4 cuka ko lena mula če tank ni poln več kot polovico tudi niste vedeli kaj? Namreč tank za gorivo je tako ploščat in butasto narejen, da mu ob močnejšem pospeševanju zmanjkuje goriva v dovodu - JEBA!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov