MGsax pravi:
ferarri maranelo vs laburgini murcielago ( ne vem če sem prav napisal)
lamburgini je ferarrija na Nurburgringu spičo za več kot 20 sekund, kar ni malo, kaj pravite na to?
SAFRANE pravi:MGsax pravi:
ma sem slišal neki, da naj bi en mercedes bil še hitrejši ali ve kdo kaj o tem, pa ne mislim GTR-a
to je SLR (!!!!)-NAJBOLJŠI AVTO NA SVETU--KONC 2003-ZAČETEK2004 BO PRIŠEL VN
LP
MGsax pravi:SAFRANE pravi:MGsax pravi:
ma sem slišal neki, da naj bi en mercedes bil še hitrejši ali ve kdo kaj o tem, pa ne mislim GTR-a
LP
ne ni SLR, mimogrede kolko ma SLR konjev!
mislim da so enega E ali S klaso stunali če se ne motim Brabus
MISLIM DA JE TA MERCEDES:
mimogrede ima 630 KM
[Sporočilo uredil/a MGsax na dan 31.12.2002 ob 19:53 GMT]
SAFRANE pravi:HaBBkE pravi:MGsax pravi:SAFRANE pravi:MGsax pravi:
LP
ne ni SLR, mimogrede kolko ma SLR konjev!
mislim da so enega E ali S klaso stunali če se ne motim Brabus
MISLIM DA JE TA MERCEDES:
mimogrede ima 630 KM
[Sporočilo uredil/a MGsax na dan 31.12.2002 ob 19:53 GMT]
Ja to je pa najhitrejša limuzina na svetu in sicer gre za limuzino E klase ne vem pa kera firma jo je stunala po mojem neki na e.., končna pa naj bi bila tam okoli 350km/h. Čeprav ma brabus v planu S77: 7,7 litrski V12 Bi-turbo, 730 konjičkov, 0-100km/h - 3.6 sek., 345km/h končna
slab si stari: si mu kar 100KM dodal
BRABUS NEWS
Weltpremiere auf der ESSEN-MOTOR-SHOW 2002
630 PS / 464 kW, 1.000 Nm, 340 km/h:
BRABUS E V12 Concept Car auf Basis der neuen E-Klasse
Im Oktober 1996 zog der BRABUS E V12 mit einer elektronisch auf 330 km/h begrenzten Höchstgeschwindigkeit als "Schnellste Limousine der Welt" ins Guinness Buch der Rekorde ein. Auf der ESSEN-MOTOR-SHOW 2002 präsentierte BRABUS das BRABUS E V12 Concept Car auf Basis der neuen Mercedes E-Klasse.
Die Studie besitzt ein 630 PS / 464 kW starkes Zwölfzylinder-Biturbo Triebwerk. Mit einer Höchstgeschwindigkeit von 340 km/h tritt das BRABUS E V12 Concept Car in die Fußstapfen seines weltweit berühmten Vorgängers, der eine neue Leistungsdimension für sportliche Limousinen eröffnete.
Das BRABUS E V12 Concept Car bietet eine erste Vorschau auf die Serienversion des BRABUS E V12, der ab dem Jahr 2003 in Kleinserie hergestellt wird.
gre za firmo ne neki na e ampak preprosto za BRABUS Geh.m.b.H v Bottropu v Nemčiji.
lp
MURCIELAGO je napisal/-a:Kaj ti bojo Mercedesove limozine to je za stare čičote bolje ,da kupiš Lambota ki ima 580PS torej 50 manj kot mercedes pa boš vseno bolj zažgal z Lambotom pa še scat ga pelješ čez ovinke razen če si ljubitelj limuzin (moje mnenje)
SAFRANE je napisal/-a:do sedaj sem imel srečo da sem vozil
Ferarri 360 Modena -na Ferrari Kontest-u v Veldnu ob Vrbskem jezeru.
in pa Lamborhini-ja Diablo od Valterja Wolfa na letališču v Portorožu.
in morm neki rečt: kar se tiče vodljivosti in praktičnosri ( tko ovinki pa to)=je sigurno boljši ferrari---kr se pa tiče motorja-podvozja-pogona(štirikolesni)-pa pospeškov pa tega je pa sigurno Lambo boljši---to je moje mnenje ampak pazi -z izskušnjami
lp
Martin je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:do sedaj sem imel srečo da sem vozil
Ferarri 360 Modena -na Ferrari Kontest-u v Veldnu ob Vrbskem jezeru.
in pa Lamborhini-ja Diablo od Valterja Wolfa na letališču v Portorožu.
in morm neki rečt: kar se tiče vodljivosti in praktičnosri ( tko ovinki pa to)=je sigurno boljši ferrari---kr se pa tiče motorja-podvozja-pogona(štirikolesni)-pa pospeškov pa tega je pa sigurno Lambo boljši---to je moje mnenje ampak pazi -z izskušnjami
lp
Ma kaj Mr. Walter ti je dal njegov avto za peljat al kaj? Mulcu 19 let staremu![]()
Kdaj je blo to?
Kaj rumen Lamborghini?
In kolko časa si ga vozil da imaš "izkušnje"?
lp :P
MURCIELAGO je napisal/-a:Kaj ti bojo Mercedesove limozine to je za stare čičote bolje ,da kupiš Lambota ki ima 580PS torej 50 manj kot mercedes pa boš vseno bolj zažgal z Lambotom pa še scat ga pelješ čez ovinke razen če si ljubitelj limuzin (moje mnenje)
MGsax je napisal/-a:ferarri maranelo vs laburgini murcielago ( ne vem če sem prav napisal)
lamburgini je ferarrija na Nurburgringu spičo za več kot 20 sekund, kar ni malo, kaj pravite na to?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov