Sam preveč futuristična oblika za uspeh dan danes. Mogoče čez 5 let.
Ampak kufer se pa res super odpira. Velika luknja je za not dajat, kar pri današjnih avtih na žalost ni in to najbolj pogrešam.
AJA: Res se lohk vse dosedanje alfe skrijejo pred to obliko.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Renault se mi zdi je prov edina znamka daleč okrog, ki ma j***a dat na cesto neki, kar je v glavah ljudi povsem futuristično. Poglejmo mal nazaj - R 17, Fuego, Espace, Avantime, ...
pravzaprav je bil avantime popolen kiks kar se tiče prodaje ki je dosegla komaj 1/4 predvidene. Isto usodo utegne delit vel satis jih prodajo le 1/3 od načrtov
Sicer pa te oblike niso nujno funkcionalne. Znanca sem srečal zadnjič v avtopralnici. Čez 4 ure pa vidim na park od špara od zadi en ful usran megan ki se mi je zdel znan pogledam bliže hauba in strani avta še kolkr tolk čiste ker je rahlo deževalo in ker je bil pred tem čist ko solza, zdanji del beri ta famozna rit pa tak vsrana da je blo kr bad!!!
Templar je napisal/-a:pravzaprav je bil avantime popolen kiks kar se tiče prodaje ki je dosegla komaj 1/4 predvidene. Isto usodo utegne delit vel satis jih prodajo le 1/3 od načrtov
Si pomislil da jih folk ne kupuje ker so predragi? Meni osebno sta avta fenomenalne oblike ampak cena pa ni lepa.