Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

rajfl
Nov uporabnik

ka si mislte o vr6

Napisal/-a rajfl Sr jan 01, 2003 9:57 pm

ampak ne taki kukr je prsla vn iz firme ampak takih mau predelanih???
rlj

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Re: ka si mislte o vr6

Napisal/-a cresh Če jan 02, 2003 9:35 am

hhja fajn avto, če maš dnar za bencin in registracijo. ta avto žre kr fajn, mašina je 2.8, pa večino jih je blo že zaletenih, servisi so dragi.
my ride
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jan 02, 2003 12:23 pm

škoda denarja ne boš lih pretiran jebač

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jan 02, 2003 6:22 pm

fantje ko kopujete avte kot so vr6,calibre,corrado-ji,bmwji,astre gsi,vedite samo to,da so zdrkane.redko boste našli ljubitelja,ki ga lepo ohranja,redno pere,vse štima kot je treba ipd..žal je temu tako.plus tega avto ma leta in je tako kot pri psu.najprej je k muca,ko je mlad potem zraste in dobesedno "trga beton"..potem ma okol 9,10 let in se že počas začenja vlečt skoz bajto.tu je vse hitro jasno.in tudi psa potem samo še vzdržuješ do konca njegovih dni....:(

rajfl
Nov uporabnik

Napisal/-a rajfl Pe jan 03, 2003 4:50 pm

ka kdu mogoče ve kulk je kej koncna, pa kašni so kej pospeški..., pa teža me full zanima, ker kukr sm jst slišou ma na 250 blokado tku da po moje leti še več, sm mora pol met tut neki kil da ne zleti ku avion z brnika
rlj

Skot_Racing
Nov uporabnik

Napisal/-a Skot_Racing Pe jan 03, 2003 10:03 pm

Hehe,avto ima 2.8 motor in 174 konjev. Sploh ne zastopim kako eni nek nakladate da ima blokado pri 250 km/h. Hehe,ta je pa dobra. Avto gre maximum 235 po ŠTEVCU, vendar pa niso čist vsi zjebani oziroma zaleteni. Jst poznam dva lastnika. Enga bl mladga fanta ki je zaljubljen v avto in res lepo skrbi zanjga in pa enga starega ata ki se skoraj nikoli ne pelje,avto pa je tako lepo ohranjen da kar glava peče. AVto je meni zelo všeč,če se še niste peljali v njem raje molčite. Ker ima kar 2.8 kubikov in za takšno kubikažo 'samo' 174 konjev ni zadost izkoriščen. Avto ima pa navor,to je lepo čutiti. Honde in drugi Japonci so recimo zelo naviti,vendar pa posledično zaradi tega ponavadi nimajo navora. Ta avto je pa res odličen za peljat, saj se kubiki pri pospeševanju zelo poznajo. Meni osebno zelo všečen avtomobil.
S&M Tunning.

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Re: Re: ka si mislte o vr6

Napisal/-a Pero So jan 04, 2003 2:42 pm

SAFRANE pravi:
to je že ful stara mašina še iz golf II samo obnovljena pa povečane kw na pran II-ma za mene? stare gare od avta

mogoče se motim?

AMPAK od kdaj so pa imeli golfi II serijsko vgrajene VR6 motorje???

Po moje nikoli ker se je ta motor pojavil kasneje šele v seriji III.

markshark
Nov uporabnik

Napisal/-a markshark So jan 04, 2003 4:11 pm

Renault Safrane Phase II 2.5 RXT (stara j***a)

pic16v
Novinec

Kraj: Ormož

Napisal/-a pic16v So jan 04, 2003 6:32 pm

Kaj za vraga pa je imel Renault tista leta tako dobrega narejenega??VR6 je bil za tiste čase kar dobra mašinca.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush So jan 04, 2003 9:07 pm

Mel sem šanso peljat ene 4 Vr6 in tud eden ni bil ki nebi bil zbit vsaj 3x. To vse nekaj ropota in škripa. Pri 2.8 mašini bi moral met vsaj 220 konj. Pa vsak Clio 2.0 16v ga dol poči za šalo. Skret! Mel sem pa šanso peljat tud 2.3 S4 audija letnik 93. That´s the real stuff!!!. Dobesedno izstreli te!!!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: Re: Re: ka si mislte o vr6

Napisal/-a menjekul So jan 04, 2003 9:52 pm

SAFRANE pravi:
ah....marskej.....mah ne ta tipo kle me neki hoče jeb*** pa to
(sej veš slovenska fovšija pa to)
pa pišuka da ne morš Safrane-a ,avta k ga še zej marsi kateri direktor nima primerjat z golfom k ga ma loh vsak mulc oz. vr6 kr majo večinoma mulci.

na hitr,da se ne zapletem v nepotreben dvoboj:D:D.
slovenska fovšija?na safrana? stari moj avtomobili so k štumfi.goniš goniš goniš,dokler gre...gre:D:D.zato,če maš dobr avto leta 2000...te čez 5 let ne bo nihče ne vem kako zelo občudoval.niti tipi še manj ženske ;).
avto,ki ga še zdaj marskikateri direktor nima? hja,pomoje raje kaj drugega kupijo in so bolj "in".mislim,da dobro veš(kot trgovec,ki prodaja slovencem zelo drage avtomobile),da pač slovenci dajo veliko na avte.vzame ti on raj na lizing pa neki odplačuje (al pa tud ne) pa se ga vsaj vidi.garantiram,da jih to več naredi kot kupi safrana.ker slovenci so radi vpadljivi,ne pozabi tega.to,da maš ti voljo in željo po tuniranjo to je pač spet druga reč;)

Skot_Racing
Nov uporabnik

Napisal/-a Skot_Racing So jan 04, 2003 10:44 pm

Torej Safrane,(Aja strinjam se z Marksharkom, Ti govoriš o VR6ki kot o 10 let starem avtu. Vse lepo in prav. Skoz govoriš kdaj so ga začeli delat. Kdaj so pa žefrane začel delat???

Očitno imaš kar največje veselje udrihat po Vr6kah,ampak na žalost te ne razumem.

Hehe,ampak meni najbolj povšečna je bla pa ta,ko si izjavil da se marsikateri direktor ne more pohvaliti z žefranom. Nek bi povedu: Če bi bil jst direktor bi si kupu vse kej druzga kot Žefrana. Meni osebno je že po obliki grd,pa še Francoza nebi imel prav rad.

Khm,sam vprašanje,če kdo ve. Kdaj so Safrane začel delat?
S&M Tunning.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So jan 04, 2003 11:16 pm

pred dnevom sem doživel neljubi dogodek tu na tem forumu in se ne želim več spuščat v dvoboje ampak samo tole bi povedal.

safrane,če ti pač avto ni všeč povej to tko kot se spodobi.ne deri se kot otrok,ki želi s svojim dretjem na vsak način svoje bonbone.marsikdo od nas ma drugačne poglede,iskušnje,čustva na določen tip avtomobilov pa samo povemo in ne žalimo direktno.kot so ti že povedali,forum je za razprave in izmenjave izkušenj ne za uveljavljanje svojega prav kot edinega.vsi vemo kaj so vr6i in seveda opli,ki jih tako neizmerno sovražiš.btw,jst pelem od mame astro staro 6 let.perem jo 2krat na teden,pozimi vsak dan (zarad soli,če je le-ta pač na cesti).mam rad svoj voziček.mogoče ne gre 270 ampak kjerkoli gre...lahko policaj reče:"oprostite gospod....dokumente bi prosil"...in sledi financiranje države.:D

ne želim pametovat kot da sem moderator ampak vedno,ko ti pač nekaj ni všeč zelo grdo o tem pišeš in misliš,da če namesto nedokončane besede (jebat) napišeš je***,da si pa čist ko suza....

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk So jan 04, 2003 11:23 pm

1992

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So jan 04, 2003 11:58 pm

kdk pravi:
1992

veliko si napisal :D:D:D

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Ne jan 05, 2003 12:31 am

Skot_Racing pravi:

Khm,sam vprašanje,če kdo ve. Kdaj so Safrane začel delat?

1992

Bo zdaj OK :)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne jan 05, 2003 1:32 am

hehehe ej kdk.sj sem vedel kaj si napisal:).in ravno zato sem ti rekel,da si veliko napisal,ker je to zelo pomembna informacija :D:D:D.

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Ne jan 05, 2003 8:12 am

VR 6 ni bil nikoli serijsko v Golfu II

http://www.vwvr6.de/wasistvr6.htm

Glede litrske moči? Ali nima Safrane V6 170 km iz 3 litrov? in 194 iz 3.0-24V ?

Ali kdo ve zakaj so imeli Renaultovi V6 motorji 90 stopinjski kot (do leta 97).

SAFRANE:
lahko bi se malo lepše obnašal in malo lepše pisal!

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Ne jan 05, 2003 9:03 am

VR6 v Škodi

http://www.modifiedcars.com/cars/car.as ... make=Skoda

Pa to še ne pomeni da so se serijsko delale. Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne jan 05, 2003 9:57 am

jao jao jao.pa vidiš takole škodico na cesti pa rečeš,da jo boš "pustu zadaj"...čez kšno sekundo se pa zavedaš,da je ona tebe "scat pelala" :D:D:D
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov