Dejch je napisal/-a:joj teh evotov je tok, kot da bi vsak mesec prhajal vn.
vsake 3 ali 4 leta... treba nekaj novega met na rally pistah
pa če bi jih blo, kot praviš, bi jih imelo tudi kar dosti slovencev - kar pa ni res. v sloveniji jih ni kaj dosti več kot 5 govorim iz vseh serij, ne samo šestic. ne štejem rally avtov
EVO sploh ni na voljo v Sloveniji...Pa še do prejšnjega modela torej EVO VII je bila Impreza WRX STi cenejša za ene 5000€ v Nemčiji. Zdej so pa cene poravnane na nekje 38000€ Drugač se lhk pa tale desetka za MOJ okus skrije pred osmico...
Aja...kakšna je pa pol IX? Jz jo še nism vidu no... ops:
LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Ammm...kolkr jaz vem, slovenski uvoznik ni uvažal Mick EVO...Razen če se je to z osmico spremenilo...še vedno me pa zanima kje je devetka, če naj bi bla na onile slikci 10-ka
LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Ja, ampak če ga ne uvažajo pol pomen da ni na voljo tko k sm jz napisu...oziroma s tem sm mislu, da ga ne uvažajo in da je to še dodatna ovira da jih ni več pr nas...
Sam pa itak lhk uvoziš boga in pol, tko da v to niti nism nikol dvomu da ni nobenga oziroma da ga zarad uvozniškega sranja ne bi blo
LP