Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
golfman
Nov uporabnik

Kraj: velenje

I WISH!!!god i want this car!!

Napisal/-a golfman Ne avg 01, 2004 10:19 am

http://www.cars-on-line.com/67shelby12034.html

tole je pa makina,ce bi mel tale avto bi pa bil boki batina!
Slika
i love golf
golf is my life
golf 1 & golf 4 rules

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Ne avg 01, 2004 10:33 am

jst pa ne bi biu zadovolen z jim. pač vsak ma svoj okus, vsake oči majo svojga malarja, .... So mi bolj všeč nov avti.

Uporabniški avatar
golfman
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a golfman Po avg 02, 2004 8:45 am

jz pa crnega
Slika
i love golf
golf is my life
golf 1 & golf 4 rules

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po avg 02, 2004 4:15 pm

no ce smo ze pri sanjanju bi pa jaz mel Plymouth Baracuda, ampak nazaj k realnosti, mogoce zberes tolko dnara da kupis, potem pa se vprasal kolko to pije, kolko te stane tehnicni+reg.

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Po avg 02, 2004 6:35 pm

Tale stroj je men že od nekdaj nekaj čisto posebnega :bow $21K pa je tut zlo solidna cena. No ja, pa sej je itak že prodan :D Mogoče je res barva malo zgrešena...
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po avg 02, 2004 6:41 pm

za vse obozevalce ameriskih V8 avtov, ce se vam ljubi in ce imate cas tu in tam za kako igro, HOT ROD: American Street Drag
tuning ameriskih V8 in ilegalne dirke po ameriskih cestah, igra je ze malo stara in skoraj nic zahtevna, men osebno je zelo vsec, se opravicujem za offtopic post
aja dobite pa jo na dc++

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Po avg 02, 2004 7:06 pm

Ja sorry js mam eno še bolj off topic vprašanje: a je kul ta dc++ oz. kakšne so hitrosti prenosa. Kar se avta tiče pa morm rečt da mi je ful kul sam sedeži so pa za zamenjat po hitrem postopku. Je videt da so tej avti narjeni sam za ravno cesto k sedeži za bočni oprijem še niso slišali.

primorc1
Nov uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a primorc1 Pe avg 06, 2004 10:26 am

fastfury je napisal/-a:Ja sorry js mam eno še bolj off topic vprašanje: a je kul ta dc++ oz. kakšne so hitrosti prenosa. Kar se avta tiče pa morm rečt da mi je ful kul sam sedeži so pa za zamenjat po hitrem postopku. Je videt da so tej avti narjeni sam za ravno cesto k sedeži za bočni oprijem še niso slišali.

LOL pa kam ti gre on prašat od DC++ :lol:

glede tega ... meni se mi je že zgodilo d mi je vleklo 1MBit dol kokr mam linije jst. Problem je k morš met obvezno čim več sharinga k pol gre lahko na kanale kjer je več ljudi. Jst sm ti rešu s programom k omeji upload. Drgač je to meni dbest p2p program.

Glede sanjarjenja ... ma nimam nobene posebne želje jst :) ta shelby mi je zlo všeč še posebi pol k sm gledu gone in 60seconds :) avto more bit čim manjši d notr čim bl prbije :D:D pa velika vrata d spraviš notr vsaj 2x10". To je dobr avto :D

LP
kaj je že bistvo?
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov