zadne luči pa so podobne kot na lexusu (rx400 ce se ne motim), da bo pa cena se pr milionckov visja pa skor ne dvomim...ampak mogoce bo pa mel vsaj kljuke v barvi karoserije serijsko , sprednji del pa ni slab..bomo videli kaj se bo razvilo..
Trenutna X5 je čista uspešnica in zato se tut pri BMW-ju trudijo da nadaljujejo uspešno. Avto zgleda kr lep samo upam da nebojo z zadnjimi lučmi spet kaj čaral. V bistvu pa če mal pomislš hitro ugotoviš da ma BMW zmeraj mal "drugačne" zadnje luči ki se jih je treba navadit. Ampak še na vsake se je dalo navadit.
Drugače je trenutna X5 še zmeraj samo počasi jo bo povozil čas. V eni nemški reviji sem glih zdaj enkrat gledal test X5-ke, novga ML-a in Tourega. BMW je bil zadnji. Nikjer slab samo vseno povsod po malo tako da je kr pošteno vzadi ostal. To je tut logično če gledamo da je X5 na trgu že 5 let VW in Mb sta pa nova. Oblika je pa še zmeraj
Tako da upajmo na novo uspešno X5-ko.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
če mene vprašate se je x5 pomehkužil. zadnji konec je sploh pod kritiko, sprednji ma luči , ki mi vlečejo na x3. kukrkol, js se bom vozu z hroščkom naprej, pa nej stane kar hoče.