Danes sem si ogledal novo Tigro Twin Top. Mislim, da so pri Oplu zopet prinesli nekaj svežine v razred teh avtomobilov. Zelo me je presenetila notranjost avtomobila, ki ima kar nekaj kromiranih dodatkov in je narejena zelo kompaktno in s stilom ( v primerjavi s staro Tigro, ki ji notranjost ni bila ravno v ponos). Presenečen sem bil tudi z odpiranjem prtljažnega prostora, ki se odpre in zapre elektronsko, z dotikom na gumb. Skratka, avtek se mi zdi super.
Testna različica:
Opel Tigra Twin Top Enjoy 1.4 16v, 90KM
Še nekaj slik:
Zadnjič spremenil Bertone, dne Sr okt 06, 2004 3:39 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Morem vam povedat, da je v živo ta avto full lepši, meni se ravno zadek zdi najlepši.
Edino kar me moti je to, da je avto dokaj visok, bi ga blo treba malo dol spustit cca. 4cm pa ene lepe litke pol pa sam .
@Bertone: vse kar si naštel da je fajn - je za en qurac.
Če so se potrudili pri zunanjem izgledu, so ga totalno polomili v notranjosti. Kot da jim je časa zmanjkovalo in so uzeli armaturko iz Corse. Bedno.
Sistem zapiranja prtljažnika najverjetneje delo kakšnega geek-a, ki je samo zakompliciral stvar, namesto da bi jo olajšal. Na počivališču se mi je cel parking nemških turistov smejal, ko sem hodil okrog avta in poskušal zapreti prtljažnik. Si kar predstavljam kakšno fensi bejbo, ko v dežju stoji pred avtom z vrečkami, z drugo roko pa drži preklet gumb na vratih toliko časa dokler se prtljažnik ne zapre.