211 km/h,
0-100 = 9,7 s
6,3 l / 100 km

andrej777 je napisal/-a:Ql... ne rabš nč druzga. Mogoče če bi bil 320 CDX. še pogon na vse štiri pol pa gasa.
Slide je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Ql... ne rabš nč druzga. Mogoče če bi bil 320 CDX. še pogon na vse štiri pol pa gasa.
Potem kupi pa Audi A4 cabrio quattro :P ....BMW mora met pa kr na zadnje tačke pogon
Ah ja, pa bencinsko mašino tudops:
<--- Ampak to je pa MOJ okus
zuneking je napisal/-a:Slide je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Ql... ne rabš nč druzga. Mogoče če bi bil 320 CDX. še pogon na vse štiri pol pa gasa.
Potem kupi pa Audi A4 cabrio quattro :P ....BMW mora met pa kr na zadnje tačke pogon
Si mi vzel besede s tipkovnice. Če pa že mora bit 4wd pol si pa lahko poleg tega lepotca omisliš še E30 325ix pa maš joymobil za 300-400k.
Bel-Tirid je napisal/-a:zuneking je napisal/-a:Slide je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Ql... ne rabš nč druzga. Mogoče če bi bil 320 CDX. še pogon na vse štiri pol pa gasa.
Si mi vzel besede s tipkovnice. Če pa že mora bit 4wd pol si pa lahko poleg tega lepotca omisliš še E30 325ix pa maš joymobil za 300-400k.
Tako je
zuneking je napisal/-a:Slide je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Ql... ne rabš nč druzga. Mogoče če bi bil 320 CDX. še pogon na vse štiri pol pa gasa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov