Avto je cudovit,res lepo izgleda!!!Vedno sem bil za nemski avto,ford mi pa nekako ni najbolj pri srcu!!! Tega bi pa bilo za voziti!!! Kaksen je pa motor???
Meni pa ni všeč. Novega focusa so naredili bolj civilnega od prejšnjega, tako da mu kakšen styling za razliko od prejšnjega za moje pojme sploh ne paše. One reže so pa sploh
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
s_mande je napisal/-a:Avto je cudovit,res lepo izgleda!!!Vedno sem bil za nemski avto,ford mi pa nekako ni najbolj pri srcu!!! Tega bi pa bilo za voziti!!! Kaksen je pa motor???
Če smo natančni Ford ni nemški avto! Je pa tale vsekakor lep!
Če smo natančni ford je nemški avto.
Focus je bil narisan, planiran, narejen in sestavljen v nemčiji. Zato se firmi tudi reče Ford Europe, Focus pa velja za nemški avto.
ThARippA je napisal/-a:Če smo natančni ford je nemški avto. Focus je bil narisan, planiran, narejen in sestavljen v nemčiji. Zato se firmi tudi reče Ford Europe, Focus pa velja za nemški avto.
To je pa tud res, ops: Sam a ni bla baza evropskega Forda v V.B.?
SAFRANE
Tudi pri drugih firmah frizirajo Forde in ne edino pri WOLF-u.
Ogledali ste si ga lahko na DSF, v sredo, Tuning TV.
"Ford Focus RS von Richter Motorsport Ganze 258 PS leistet der Turbo-Ford Focus nach der Tuningkur bei Richter-Motorsport. Auch Optik, Räder und Fahrwerk sind hinsichtlich besserer Performance auf der Rennstrecke verändert worden. Tuning TV-Test Team Redakteur Tim Schrick brennt mit dem Focus deshalb über den Hockenheimring. Den Grenzbereich immer als Ziel vor Augen. Ob die Tuningteile von Richter den serienmäßig schon sehr schnellen RS-Focus wirklich noch schneller machen zeigt unser Test."