in love ops: ops:
kak mi je pa ta audi všeč...mamo bi prodal da bi ga mel..sploh te led luči...MAMA MIA Samo ko tak vem da ga nikol neom mel...to je pod SANJARJENJE moderatorji !
Hm res je lep sam sedeži pa bolj jih gledam bolj mi vlečejo na tanovo bavarijo 530d k sem jo pelu. Sploh vzglavniki in tista stranska (ledvična) naslonjala. Malo razočaran, ampak morem priznati, da so bili sedeži v BMW 530d fantastični, kot sem nekje napisal samo Volvo ima boljše, za moj okus.
Ampak znajo kle ni kej. Poglejte masko k je brez prekinitve. Tkole bo čez kšne par let na vseh, tablca pa bo ob strani, da ne bo kvarl izgleda maske. Pomoje...
Mick Jerry se bi kar strinjal s tabo, če mene vprašaš bi mogli glede tablic nekaj pogruntat, v nekaterih državah (se mi zdi da pri Nizozemski) itak ni dovolj da je samo v okvirju ampak mora bit nekak bolj pritrjena, mislm da zato da jo je težje sunt (al kaj jest vem, nism zihr ). Ampak tegale audija še nevem kok velika tablca nebi pokvarla k je tok hud: lepe čiste audijeve linije
To je koncept fantje...100% se bo spremenil,ker niam pojma kam bi tu dali tablice...v vsakem primeru (sredina,stran,levo desno) dejansko ni prostora...ker na straneh pa meglenke zakriva...nevem ne.. ops:
Bojo dal pa lastniki teh strojev delat ta male tablice. Ups, so prepovedane...
Sej taka maska se napoveduje že lep čas. Če ne kasnej bojo to ponucal na največjem hišnem športniku. koncepti Rosemeyer, Le Mans, Nuvolari. Slej ko prej..
Čeprav prvi koncept športinka je bil ža Audi Avus leta 90 al 91...
And solution is ? Ja nevem kak bojo dali tablice na te avte...res niam pojma...Tu bo ziher prišlo do spremembe v konstrukciji...razen če si ded tablico na glavo zalepi Sploh pa tablice itak pokvarijo avte...kar se mene tiče sploh nebi rable bit...bi si že kaj druga zmislili..