Spremembe so minimalne. To vozilo mi ni bilo nikoli všeč, zdaj pa mi je, kljub majhnim spremembam še manj všeč...
LP,
don CONSIGLIO
INFINITI je napisal/-a:Fantje sploh ne gre za majhne spremembe; avto je temeljito prenovljen od nastavitev podvozja, menjalnikov, novih motorjev; tako bencincev kakor tudi močnejših dizlov - gre kar za konkretno prenovo
Joie de vivre! je napisal/-a:Tudi mene ta avto ni nikoli faciniral. Novinarji so ga povzdigovali v oblake, češ da ta oblika predstavlja nekaj popolnoma novega, meni pa se je vedno zdela zgolj kot evolicija prejšnjega 626. Od trenutnih Japoncev se mi zdi veliko bolj zanimiv Accord, od Mazd pa imam najbolj v spominu čudovito ogromno 626 z začetka 90-h.
Tudi meni se razlike ne zdijo tako grozno majhne. Že majhen kromiran vstavek v sprednjih odbijačih avto precej predrugači, se mi zdi no.
LP
Joie
Joie de vivre! je napisal/-a:Ne počutite se takoj napadene, ta avto je brez dvoma odličen, le oblika me pač ne prepriča, ne zdi se mi popolnoma nič posebnega in jo vidim zgolj kot malce priostreno, 'alfizirano' 626.
LP
Joie
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov