Jaz pa se sprašujem, če bo to kaj pomagalo. Ali sploh lahko?

Pininfarina je imel očitno par slabih dni...
LP,
don CONSIGLIO
INFINITI je napisal/-a:Zgleda da je Pininfarina še 10x hujši od Bangla
Joie de vivre! je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Zgleda da je Pininfarina še 10x hujši od Bangla
Sicer ni v povezavi z dano temo, ampak me je vseeno zbodlo: kdor kritizira Bangla, je b****. BMW še nikoli ni proizvajal tako oblikovno zanimivih avtomobilov in z njimi še nikoli ni tako dobro služil. Spomnim se, kako so idiotski nemški avtomobilistični novinarji kritizirali BMW, da so vsi njegovi avtomobili enaki in kako so čakali na trenutek, ko bo med BMW-je končno privihrala raznolikost. Ko je ta s pomočjo genija Chris Banglea končno prišla, so ga hoteli linčati in s pomočjo duševno defektne peticije odstaviti. Meni BMW-ji (z izjemo stare serije 3 (od '90 naprej)) nikoli niso bli všeč, zdaj pa se s trdim tičem vsakokrat ozrem za novim Z4, sedmico, šestico ali petico.
Tudi se spomnim idiotskih nemških novinarjev, kako so kritizirali iDrive in menjalno ročico pri sedmici. Sedaj so vsi tiho, ko te ideje vsi kopirajo (audijev MMI ali šalthebl v novem ML-u). Vse po principu: Audi že ve, torej naj ostane tako...
Tako da....
LP, Joie de Vivre
INFINITI je napisal/-a:Oblika je stvar okusa, glede na to da je celo vodstvo BMWja priznalo da je dizajn sedmice strel v prazno so potemtakem vsi bedaki zate kaj ne? -Malo si poišči, članek, oziroma scan teksta je celo na tem forumu, zato pa so takoj naročili redizajn, že po prvem letu slabe prodaje v Evropi, ki je najpomembnejše tržišče kar se tiče imidža znamke. Dejstvo je tudi da BMW oziroma bangle ni še nikoli doživel toliko kritike glede oblikovanja in glede na to da so celo pisali lastniki BMW peticije da se Bangle odstrani, je vodstvo BMW zelo hitro poslalo Banglu sporočilo naj se malo brzda. Idrive pa dvomim da si sploh kdaj videl v živo ali pa ga celo uporabljal med vožnjo. Za nekoga ki ima rad elektroniko niti ni tako zelo kompliciran, vendar me je najbolj razpizdilo pomikanje iz glavnega menija v kar 4 podmenije da nastavim najbolj osnovne zadeve med vožnjo, kar je zame nevarno početje. Še dodatno sranje je bilo to da ni escape gumba, temveč moraš po isti poti nazaj do glavnega menuja. Imel sem priložnost biti na dnevu testiranj novih sedmic in lastniki so v glavnem rekli da se jim zdi sistem prekompliciran, eden je celo rekel da je naročil na servisu kako naj mu nastavijo avto, ker se v njem ne znajde. BMW je kmalu za tem predstavil precej izboljšano različico Idrive sistema, ki je bolj intuitiven in lažji za uporabo. AUDIjev MMI, pa sploh ne primerjaj, ker je pa špica simpl in zelo ugoden za uporabo (ravno tako sem mnenja da ga še sploh nisi uporabljal). Avti morajo biti lahki za uporabo, ker niso vsi kupci hekerji, temveč bi se radi posvetili vožnji sami - pa naj te to zbada kolikor te hoče DžojaKo boš prevozil s sedmico kolikor sem jaz, ali pa si sploh lastil nekaj z BMW značko boš lahko komentiral kaj je lastnikom BMW všeč in kaj ne - do takrat pa bodi raje tiho na to temo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov