Pa spet... Limuzina ali Touring?
LP,
don CONSIGLIO
Žune je napisal/-a:Toring je že bil-->E34 M5 Touring. Meni je lep. Tudi npr. Audi mi je lepši karavan kot limo. Pač stvar okusa.
Slide je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:M3 je napisal/-a:NEEEEE vse samo ne M5 karavan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
se strinjam.
tudi jaz
Slide je napisal/-a:Žune je napisal/-a:Toring je že bil-->E34 M5 Touring. Meni je lep. Tudi npr. Audi mi je lepši karavan kot limo. Pač stvar okusa.
Maš res...pa jaz bi itak isto pošimfal, če bi bil tole 520touring, ker mi bemfi, za razliko od Audijev, v karavanski obliki nikakor ne potegnejo...ne in ne
andrej777 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:M3 je napisal/-a:NEEEEE vse samo ne M5 karavan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
se strinjam.
tudi jaz
Jz sem tut tako razlišljal samo sem nehal. Res da morjo firme gledat na svoje jlubitelje in varovati svoje ime samo z glavo skozi zid ne morejo. Če vidjo da je zanimanje veliko zakaj nebi ponudili tudi touring modela. Če se ti ne dopade ti še vedno ostane limo verzija tisti ki hoče prostor naj kupi pa touring. Tako da upam da bo tudi M3 v coupe in limo izvedbi in bo tako lahko res konkurural RS4 v vseh pogledih. Prava športiva tudi po izgledu ti pa še vedno ostane v coupe izvedbi.![]()
Cyrus je napisal/-a:Za karavane je vseen boljš Audi. Drugač sm pa včer vidu tegale M5 Touring in je tut v živo kr lep. Pa prvič sm vidu tut novga Mercedes CLS. V živo zgleda nor.
Slide je napisal/-a:Cyrus je napisal/-a:Za karavane je vseen boljš Audi. Drugač sm pa včer vidu tegale M5 Touring in je tut v živo kr lep. Pa prvič sm vidu tut novga Mercedes CLS. V živo zgleda nor.
Ne bo šlo...M5 touring sploh še ni zunajVidel si normalno petico v karavanski izvedbi(+ M optik)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov