Napisal/-a drugmirko Sr maj 04, 2005 5:27 pm
eh, sej se vsega skupej bl medlo spomnem, ker je bla vest kak mesec nazaj pa še to v nizozemščini :P . v glavnem, nekej so govorili, da bosta Buick in Pontiac smrt storila, Oldsmobil jo je že, za tisto o Oplih, Vauxhalih, Daewoojih, Subarujih, Suzukijih in Sabih se pa res ne spomnem kdo naj bi šel pod koga... nekej so citirali neke šefe in jamrali o izgubah... nima veze... če iz tega res kej bo, bomo itak čuli.
moj point je predvsem, da če je na avtu nalimana značka Chevya to še ne pomeni, da to ni Daewoo. JE! sam enim tam amerikancem se je zazdelo ali da smo zadost neumni, da bi verjeli da to ni več Daewoo, ali pa, da nam bo zarad Chevyjeve značke na plehu enakega avta, ta kr na enkrat zdel boljši.
osebno mi je malo žal, da je prišlo do korejske finančne krize, ki je pojedla njihovo avto industrijo (Daewoo, Hyundai&Co. se ukvarjajo z strahovito veliko stvarmi od gradbeništva, železarstva, ladjarstva, ladjedelništva...). avtomobili so jim bolj igračkanje in prva stvar za v smeti ali prodajo, ko stvari zagustijo.... žal mi je pa zato, ker je zdejšnja generacija Daewoojev zelo spodobna za zahevan denar. sploh Laceti in Nubira. pa tudi Matizek je čist fajn. mislim, da bi se dobro prodajali tudi s starim imenom. še več, počasi bi dobili renome solidnega avtomobila. Hyundai že zelo leze v to smer, pri terencih sta s Kio praktično že tam in res ne vidim zakaj Daewoo nebi mogel isto. pravzaprav... zdej ne bo, ker jim bo GM pobral denar, jih silu v uporabo koncernskih elementov in preprečeval samostojen razvoj! sej so jim še ime ukinli na 90% tržišč.
živeo drugmirkooooo!!!!