Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Novi C6

Napisal/-a Walker_P To maj 24, 2005 5:56 pm

Kot ste verjetno že zasledili bo na naše ceste kmalu zapeljal NOVI C6. In zej me zanima kaj si vi mislite o njem? Namreč men se kr dopade, in po vsej verjetnosti ga bom kupil takoj ko pride na trg, kajti so me prepričali z tehnologijo, ki je v njem.
Če kerga kej bol zanima kaj vse ma notr nej napiše. Vse dobite!!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Novi C6

Napisal/-a MacTron To maj 24, 2005 6:03 pm

tole more bit tud enih €€€€tov ...a to je sele koncept?
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P To maj 24, 2005 6:06 pm

Hmm. Ne vem točn. Mnda bi nej točn takšn bil, kajti koncept je prišel že prej vn, vsaj po notranjosti sodeč je spremenjen, po zunanjosti pa isti ostaja. Mal me zanima kolk je kej cena pa to, če ker kej ve???

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid To maj 24, 2005 6:12 pm

Ko pride vn, me bo pelov frend k majo citroenovo avtohiso in vam povem kaksen je. Ze C4 me ni razocarov, kaksen stroj bo sele C6
Slika Slika

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P To maj 24, 2005 6:15 pm

No lepo to. Komaj čakam na tvoje odgovore in pričakovanja. Predvsem me preseneča to da ima projektor na vetro. steklo. Zanimivo to. Bomo vidl če se bo to obnesl. Kaj pravte vi??

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To maj 24, 2005 6:20 pm

Walker_P je napisal/-a:No lepo to. Komaj čakam na tvoje odgovore in pričakovanja. Predvsem me preseneča to da ima projektor na vetro. steklo. Zanimivo to. Bomo vidl če se bo to obnesl. Kaj pravte vi??

tale projektor mogoce... sam neki takega dobis konradu za.. 60k
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P To maj 24, 2005 6:26 pm

Sm kr navdušen nad njim, tko da mislim da bo moj. :lol:
Rad bi da tut kakšn še napiše kakšno mnenje, mogoče celo slabo. Zej mam namreč S8 letnik 95, bo treba mejat pa mislim da bom mal preskoču na druzga proizvajalca, da vidim tut kej druzga.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To maj 24, 2005 8:11 pm

čist spodej, na dnu strani (za zdej) maš ene osem strani debate o dotičnem avtu... :P ;)
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To maj 24, 2005 8:11 pm

Mislim, če ti je sploh verjeti, da ni preveč pameten preskok iz S8 na C6. Nemci in Francozi ne gredo skupaj in upam, da nikoli ne bodo šli. Vajen si trdega podvozja, trdih sedežev, perfekcionistične notranje obdelave, tankovskega občutka in predvsem nisi vajen radovednih pogledov. Pri tem Citroënu lahko pričakuješ vse drugo, tako da dobro premisli ;)

C6 je vsekakor moj sanjski avto.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To maj 24, 2005 8:14 pm

če je pa že odprta nova tema, pol pa lahko rečem, da sem gledal slike iz salona v Barceloni, kjer so poleg tega, zgorej poslikanega in pokazanega v Parizu meli še enega, svetlo modro, skorej srebrno metalik pofarbanega. in ta je že zgledal veliko boljše skupej sestavljen :tomidelej:
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P To maj 24, 2005 8:26 pm

Kva js vem. Sam vem da bom verjetn presedlal na C6. Sm ene 80% da bom presedlal. Svetujte mi. Namreč kolega ima C5 V6 pa je kr zadovoln z njim. Sam se vozu pa to pa mi je kr všeč. Je ful udobn namreč, tut lega na cesti je dobra, namreč ima fukncijo trde nastavitve pa to. C6 pa ma tut to. Zej če me bo razočaral bom nazaj na S8 skoču.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To maj 24, 2005 8:37 pm

men je ful všeč, sam premal lesa ma notr! ;)

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P To maj 24, 2005 8:41 pm

No ja. Sej ni tolk važn les, važn da je udbn, ker zadnje čase me je mal udboje mučl pa to. Upam da bo to zame!!!

Uporabniški avatar
anel18
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a anel18 To maj 24, 2005 9:03 pm

Kar se tiče tehnologije je v redi, ampak oblika se mi ne dopade
anlee

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P To maj 24, 2005 9:14 pm

Hja. Nova oblika a ne. Neki novga spet na trgu. Sej se bo folk navadu na obilko!!! Ne vem men je kr všeč!!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To maj 24, 2005 9:39 pm

drugmirko je napisal/-a:če je pa že odprta nova tema, pol pa lahko rečem, da sem gledal slike iz salona v Barceloni, kjer so poleg tega, zgorej poslikanega in pokazanega v Parizu meli še enega, svetlo modro, skorej srebrno metalik pofarbanega. in ta je že zgledal veliko boljše skupej sestavljen :tomidelej:

tista svetla barva je res lepa, ja

ampak te bom tepel...sem ti ze rekel, da je tisti sivi bil verjetno "unikat", samo za sov sestavljen :/:o:/ :wiihuu
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Sr maj 25, 2005 8:33 am

e... unikat verjetno ni bil, sej majo še un črni gravž, ki so ga najprej z mobitelom poslikali (une horror slike niske ločljivosti), pol pa še na tisti interni predstavitvi dealerjem v onem skladišču, če se spomneš.... sta pa obadva siguno na roke sestavljena in natančnost ter dovršenost jim v tej fazi verjetno ni bla prioriteta. ....sam, kaj za boga jim je blo, da so jih šli kazat po salonih!? zdej je pa net poln slik, kak vrata prtljažnika strižejo in pigajo, kak je podloga prtlažnika iz scufane in neobrobljene pene, kak zijajo reže na volanskem mehanizmu itd... na salon daš do konca picnjen auto, ne pa nekej na čemu odbijač zija skorej pol cm od ostalega pleha. če pol stojiš zraven in vehementno razlagaš o visoki tehnologiji in primernih cenah te ljudje ne jemljejo resno. tisti "srebrni" iz Barcelone je že na pogled boljše narejen :pivo .
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P Sr maj 25, 2005 2:20 pm

Hja kaj nej rečem na komentarje. Nč ker jih ni dovolj da bi lahk sklepu kva si folk misli o tem avtu. Ja morm priznat to so bli tko za salon pa to. Bomo vidl kak bo narejen vse skup k pride vn. Menim pa da bo verjetn kr dobr zgedu pa da bo tut sestavljen tko k je treba. Kajti zadnje čase se Citroen kr dobra popravlja glede tega, kar mi je zelo všeč.

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Sr maj 25, 2005 2:35 pm

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... ghlight=c6

si tole videl....?
no, ja mislim, da tle niso komentiral je pa bla debata kr zanimiva.
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P Sr maj 25, 2005 2:42 pm

Zanimivo ja! Ne vem no. Bomo vidl ka bo pol ko bo folk opazu da je kr dobr narejen pa to. Upam da niso vsi takšni, kak bi že reku, da se odločajo tako kot vetr zapiha. Dejmo mal spodbude Citroenu fantje in dekleta. Da ne bom mogoče čez kakšno leto zasledil temo na C6 in bom vidu kakšne izjave da je avto dobr narejen pato, prej so pa isti pisali da bo bol slabo narejeno.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov