Pa še zanimiva fotografija, ki dokazuje učinkovitost Tridion, ki bo seveda ostal tudi v prenovljencu:

Ko bi le bil malo cenejši....
LP,
don CONSIGLIO
BlackWind je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Klavstrofobičen avto(ček).
tale zadnja slika s crash testom me je pa cist presenetla....upam da bi twingo tut nekak tkole zgledal ce ze mora kdaj priti do cesa podobnega
Lp
INFINITI je napisal/-a:Mah naj že enkrat propade ta glupa firma, že tako so ukinili nekaj modelov - slabo se jim piše hehe. Kaj bojo ta mala govna prodajal za ceno pravega avtomobila, če nebi bilo nekega hudega markeitga, bi se vsi smejali če je to narobe obrnjena WC školjka na invalidskih koleščkih - ma koji crap od avta...
s_mande je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Mah naj že enkrat propade ta glupa firma, že tako so ukinili nekaj modelov - slabo se jim piše hehe. Kaj bojo ta mala govna prodajal za ceno pravega avtomobila, če nebi bilo nekega hudega markeitga, bi se vsi smejali če je to narobe obrnjena WC školjka na invalidskih koleščkih - ma koji crap od avta...
JAO katera izjava...A ves za nekatere pa ta avto ni mala govna ali pa obrnjena WC školjka na invalidskih koleščkih - ma koji crap od avta!Mislim meni ta avto ni vsec sam toliko slab pa tudi ni,le sluzi svojemu namenu,taksen avto pride prav v Parizu(ce si bil tam bi moral vedeti o cem govorim)... :P Pa a ni prepovedano pljuvati po ostalih znamkah ali kako drugace zaliti in zanicevati.Zaradi tega je moj prijatelj gajo dobil OPOZORILO od precastitega Regy-a.nocem biti pameten in ne koga zagovarjam sam ce nekaj velja naj bi veljalo za vse.Pa ni mi do prepira sem pa hotel samo omeniti ker si nisem mogel kaj(me je prav bolelo da nebi povedal)...
Se opravicujem ce sem te kakorkoli uzalil ali jezil! :P
Da se bo vedelo o cem govorim:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=33383
Aja jaz naprimer biu pa Smarta imel kot drugi ali tretji avto(bi bil pravi dekson v mestu,pri nas ga nima nihce)malo sale ne skodi,pa sploh vsak ima svoj okus ali ne.Jaz naprimer pa nikoli nebi vozil KIA,Hyundai ali DAEWOO...sem bolj pristas nemskih&japan vozil!
don CONSIGLIO je napisal/-a:Pa ponovno stopa na prve strani. Navadnega Smarta, tistega edinega pravega smo skoraj pozabili. Po mnogih letih se bo kmalu vrnil, tokrat tudi malce večji, malce spemenjen in pripravljen na izkrcanje v ZDA:
LP,
don CONSIGLIO
don CONSIGLIO je napisal/-a:Pa še zanimiva fotografija, ki dokazuje učinkovitost Tridion, ki bo seveda ostal tudi v prenovljencu:
Joie de vivre! je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Pa ponovno stopa na prve strani. Navadnega Smarta, tistega edinega pravega smo skoraj pozabili. Po mnogih letih se bo kmalu vrnil, tokrat tudi malce večji, malce spemenjen in pripravljen na izkrcanje v ZDA:
LP,
don CONSIGLIO
Ej Consiglio, si prepričan, da jih bodo pošiljali tudi v ZDA?
Tja jih je zelo uspešno začela uvažati privatna tvrdka Zap, zato je povsem možno, vsaj kolikor sem jaz bral, da bo DCX začel sodelovati prav z njimi.
V Kanadi jih že prodajajo in to zelo uspešno. Predvsem kot neuporabno igračko za bogate snobe.
LP,
Joie
dobek je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Pa še zanimiva fotografija, ki dokazuje učinkovitost Tridion, ki bo seveda ostal tudi v prenovljencu:
no ja...
se spomnim enega posnetka, mislim da so pri stern tv meli, ko so smarta spustili v s klaso
ok, saj je relativno cela ostala kabina, ampak, avto je po zraku odbilo ene 2m stran. ne vem, no, meni kljub temu ni dalo nekega jakega obcutka varnosti
INFINITI je napisal/-a:Mah naj že enkrat propade ta glupa firma, že tako so ukinili nekaj modelov - slabo se jim piše hehe. Kaj bojo ta mala govna prodajal za ceno pravega avtomobila, če nebi bilo nekega hudega markeitga, bi se vsi smejali če je to narobe obrnjena WC školjka na invalidskih koleščkih - ma koji crap od avta...
[SlasH] je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Mah naj že enkrat propade ta glupa firma, že tako so ukinili nekaj modelov - slabo se jim piše hehe. Kaj bojo ta mala govna prodajal za ceno pravega avtomobila, če nebi bilo nekega hudega markeitga, bi se vsi smejali če je to narobe obrnjena WC školjka na invalidskih koleščkih - ma koji crap od avta...
Smarti so čist uredu avtomobili..doma imamo forfoura. moram reči, da sem bil ob nakupu kar skeptičen ( prevladala je sestrina odločitev - saj je avto namenjen njej)..ko pa smo ga dobili, sem bil prijetno presenečen. Avto se lepo pelje ima zanimive detalje in je razpoznaven.
Ima tudi nekaj napak : nekateri deli armature so nekoliko površno narejeni, slaba preglednost, relativno visoka cena..
Fortwo-ja pa smo imel na testni vožnji..na sedežih je presenetljivo veliko prostora.
Uglavnem niso tako zanič kot si ti napisal.
So v prvi vrsti namenjeni vožnji po metropolah in nežnejšemu spolu..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost