drugmirko je napisal/-a:sam, proti takim "zgleda ko Passat" se je treba pa oštro zoperstavit! Subie je mel te lampe na sebi že kako leto in več pred Pasatom!
cheno je napisal/-a:@splash: men grejo full na jetra izjave kdo je od koga kopiral....
Legacy 2004
Passat 2005![]()
kdo je zdej od koga kopira lučil....zdej pa konc te debate kdo je od koga.
don CONSIGLIO je napisal/-a:No, sicer je že blo, ampak itak slike v tisti temi ne delajo več, tako da je ta tema kul. Še bolj je pa avto kulže navaden mi je všeč, STi še bolj, ta je pa naravnost navdušujoč.
Se pa bojim, da tako tega kot tudi STija ne bo mogoče dobiti pri nas. (saj ne da bi imel že pripravljene denarce, ampak vseeno...)
LP,
don CONSIGLIO
HajdukS je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:No, sicer je že blo, ampak itak slike v tisti temi ne delajo več, tako da je ta tema kul. Še bolj je pa avto kulže navaden mi je všeč, STi še bolj, ta je pa naravnost navdušujoč.
Se pa bojim, da tako tega kot tudi STija ne bo mogoče dobiti pri nas. (saj ne da bi imel že pripravljene denarce, ampak vseeno...)
LP,
don CONSIGLIO
Navaden legacy sti? Kir avto je to? (pomoje si mislu legacy GT B-spec?)
nebivedu je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:No, sicer je že blo, ampak itak slike v tisti temi ne delajo več, tako da je ta tema kul. Še bolj je pa avto kulže navaden mi je všeč, STi še bolj, ta je pa naravnost navdušujoč.
LP,
don CONSIGLIO
Navaden legacy sti? Kir avto je to? (pomoje si mislu legacy GT B-spec?)
Imaš;
1.)Legacy GT
2.) Legacy SR
3.) Legacy STi
4.) Legacy, ki ga vidiš gor na sliki - blitzen tudi po ceni gredo nekak tko, dražji je samo še Legacy Titanium, ki pa ima 2 turbini iz titana in ga prodajajo samo v novi zelandiji.
Po forumu brska: Clancy in 5 gostov