Tale zadeva je zame praktična. Zakaj pa zate ni?
Kar se pa tiče celotne teme o BMW novostih pa naslednje. Predlagam, da se zaklene.
Pred časom sem kontaktral z don Consigliom o isti zadevi in mi je obrazložil z naslednjimi besedami:
Citat by don CONSIGLIO:
'Če imaš vse novosti skupaj pod eno temo je praktično nemogoče pregledovat katera novica je že bla in katere še ni blo. Poleg tega take teme sploh niso pregledne (npr. pri MB novosti moram jaz vsakič, ko pride nova slika spreminjat naslov, da sploh kdo pogleda). Poleg tega pa komentarji po večini skačejo iz ene novice na drugo.
Moje mnenje je, da nima predlagani način nobenih prednosti v primerjavi z običajnim objavljanjem. Nasprotno vidim v tem načinu celo precej slabosti...'
Tako, da zavoljo boljše preglednosti in prepiranja o drugih temah se ta tema zaklene in da se ne odpira več.. Pa brez zamere.
LP
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!