Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

BMW novice & novosti

Napisal/-a Spyker Pe jul 15, 2005 5:14 pm

Mislm da še ni take teme tko da če se bi v tej temi pisalo o novicah pri BMW-ju bi blo pomoje uredu da se ne odpira za vsako stvar novo temo.

No in ravno zasledil sem tole novo tehnologijo:

Slika

Nočni način pogleda v avtu skoz LCD ekran na sredinski konzoli. Se mi zdi zelo uporabna zadeva čeprav mal sem skeptičen glede praktičnosti te zadeve.

Slika

Še več slik in informacij na tem linku: http://www.germancarfans.com/news.cfm/n ... 050712.008
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe jul 15, 2005 5:34 pm

Tale zadeva je zame praktična. Zakaj pa zate ni?

Kar se pa tiče celotne teme o BMW novostih pa naslednje. Predlagam, da se zaklene.
Pred časom sem kontaktral z don Consigliom o isti zadevi in mi je obrazložil z naslednjimi besedami:

Citat by don CONSIGLIO:
'Če imaš vse novosti skupaj pod eno temo je praktično nemogoče pregledovat katera novica je že bla in katere še ni blo. Poleg tega take teme sploh niso pregledne (npr. pri MB novosti moram jaz vsakič, ko pride nova slika spreminjat naslov, da sploh kdo pogleda). Poleg tega pa komentarji po večini skačejo iz ene novice na drugo.
Moje mnenje je, da nima predlagani način nobenih prednosti v primerjavi z običajnim objavljanjem. Nasprotno vidim v tem načinu celo precej slabosti...'

Tako, da zavoljo boljše preglednosti in prepiranja o drugih temah se ta tema zaklene in da se ne odpira več.. Pa brez zamere. ;)

LP
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Pe jul 15, 2005 5:37 pm

Aja jest sem pa ravno zato odprl to temo ker sem že videl da je za MB narejno isto :)

Sodeč po Donovem tistem odgovoru bi mu dal kar prav ja :?

Torej zaklep ;)

P.S.: praktična se mi ne zdi zato ker ko voziš z malo višjo hitrostjo ne moreš gledat na ta ekran ker je to namenjeno le ob počasni vožnji ali celo ustavljenemu avtomobilu, to govorim po mojih predsodkih. Pomisl da bi ti upravljal z vozilom prek tega majhnega ekrančka pri hitrosti 130 km/h kolikor se recimo vozi na AC. Tisto o nepraktičnosti sem torej mislu samo za višje hitrosti ;) Itak pa to ni mišljeno da bi upravljal z vozilom za dlje časa ampak samo prejel dodatno vidnost za krajši čas. Vsaj tko jaz dojemam to napravo :) Ker brat texta pa nisem šel....še.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe jul 15, 2005 8:10 pm

Zaklepam, ker je šefe vozil prihodnosti to napisal :mrgreen:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Clancy in 5 gostov