bemti nič postov in komentarjev... kej sem edini ki mu je ta avto izjemno dober koncept? zelo fajn in izven okvirjev povprečne SUV navalake... od japoncev do nemcev! (ne zdej na hrbet padat... nisem reku, da so slabi! pravim sam, da mi je Egeus dugačen in to mi je všeč :P ). fajn je tudi, da so oblikovno sledili Fluence konceptu. mogoče pa bo kej iz te maske tudi v proizvodnih verzijah... tisti shopi Fluence-Lagune so mi bli kr fajn .
Jap, ampak je res precej zanimiv. Navdušujejo me predvsem določene podrobnosti, kot so kljuke in ogledalca. Zgleda res precej zanimiv, lepo sledi smernicam boljših Fluenceovih rešitev, zanima pa me koliko so velika platišča.
Zlo lepo, še posebi v primerjavi z renojevim dizajnom zadne cajte... Vsaj kar se tiče stvari v proizvodnji. Velik detajlčkov k so očitno precej premišljeno narjeni... Zanima me kje so pobral na števc displejat speed limit... Če bi take avte res lahko spravl v proizvodnjo... Pa zgleda da misljo bolj resno vzet "terenski" karakter SUVjev... U glavnem pohvala Renoju
Nad Renoji zadne čase nism nič kej presenečn (če izvzamem formulo ) ampak tole je pa lepo. Vse mi je všeč; spredi, zadi, notranjost, steklena šipa...
Upam, da bo seriski kej podobnega.