eh dejte no fanti... sej je ok če vam ni lep... sam ne pa govorit da tak avto nima smisla, pa da je zmazek pa to... je slišat ko da ste z kakih rovt doma in vam je Minken pojem velemesta :P

. taka kutija ma perfekten smisel v Tokiu, kjer je napakiranega folka za ene osem Slovenij, če ne že za kako več!! :P
meni je kišta kr fajn, ker kljub minimalizmu potez premore kar veliko karakterja in drugačnosti! no, vsej to kar jo je videt... lahko so ga na sprednji strani kej grdo pocvirnali

. v vsakem primeru mi tole z zunanje strani zgleda veliko boljše kot Aygo (kar je v skladu z večino zgorej pisanih postov, ker je folku Aygo generalno najbolj všeč od tistih treh avtkov :P )!
don C., vrata se odpirajo tak najbrž zato, ker so dolga in bi s klasičnim odpiranjem preveč po parkirišču klatu pa še spahnu oziroma pretegnu bi si kej, če bi jih iz zica htel zapret...
zici so pa valjda kot na troli... ker to JE trola! avtek za prevažat se po mestu od točke A do točke B! bes naj me plenta, če motorizacija ni vsej hibridna, če ne že čist električna!