Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Honda ACCORD Restyling - uradno

Napisal/-a don CONSIGLIO Po sep 05, 2005 9:17 pm

Tako. Še en šutast azijski restyling. Kaj jim je?

Prej:

Slika

Sedaj:

Slika

Sory, ampak meni se zdi to kot en češki styling (v najslabšem pomenu te besede). Accord mi je bil ful všeč.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po sep 05, 2005 9:22 pm

kr neki, samo na slabše grejo. malo so zmedeni zadnje cajte tej designerji od honde :?
Slika

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Po sep 05, 2005 9:25 pm

tud men je bil prejšni lepši

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO To sep 06, 2005 10:22 pm

Bi prosil samo za zadovoljitev ene moje radovednosti.

Je kdo na tem forumu, ki misli, da je sedaj Accord res lepši in boljši zaradi restylinga. Če kdo meni tako, naj to prosim pove. Obljubim, da se ne bom posmehoval.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To sep 06, 2005 10:28 pm

prejšnji akord je bil prow strupen,kaj se pa zdej s hondo dogaja pa nevem
(recmo civic tanov pa to zdej?????)

LP

Uporabniški avatar
ThARippA
Novinec

Napisal/-a ThARippA Sr sep 07, 2005 5:20 pm

Jst ne vem kaj je tako grdega na temu accordu. Meglenke so mu integrirali v odbijač, luči še malo porezali pa masko naredili tako kot bo pri prihajajočem legendu, avto pa ostaja isti.
Se pravi, meni še vedno nevarno lep.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr sep 07, 2005 6:41 pm

ThARippA je napisal/-a:Jst ne vem kaj je tako grdega na temu accordu. Meglenke so mu integrirali v odbijač, luči še malo porezali pa masko naredili tako kot bo pri prihajajočem legendu, avto pa ostaja isti.
Se pravi, meni še vedno nevarno lep.

Tako je. Prakticno isti, samo masko so malo spremenili. Bedno je edino to, ker je tako minimalen facelift.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr sep 07, 2005 6:46 pm

stari model bil 10x lepsi :(

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr sep 07, 2005 7:20 pm

Ja pa tanovi ima veliko več kroma v maski. Sicer pa pustimo se presenetiti. Ne zgleda mi ravno napačen. Tudi novega civica se bomo morali navadit. ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr sep 07, 2005 7:48 pm

Evo pa je su zadnji azijski lepotec. Ta mi je bla se edina od azijcev ki je bila lepa sam zdej bi tesko reku accord proti octavii.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če okt 13, 2005 3:49 pm

Emmmm, Don a si sure da je tist uradno? -kr jst sm tole nasu
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

A je to kaksna tuja verzija, al celo stara :oops:
Kr men se dopade

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Če okt 13, 2005 3:52 pm

Karkoli je, je ameriško....se nas ne tiče ;)

Na vsak način mi je pa še vedno bolj všeč naša verzija.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če okt 13, 2005 4:01 pm

http://www.motorbox.com/static/upl/h/ho ... 0-f.jpgAja, ups
Evo sm pa nasu se fotke prave nove
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Nevem, v modri barvi ni tak slab, kot v tisti rdecerjavi. Rajs kot crto cez gril bi lohk neki nardil zadku na karavanu, kr men se ne dopade

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če okt 13, 2005 8:58 pm

Eh.Tut če ne.

Bil je edini od japoncev ki mi je bil vsaj zadovoljivo všeč. Res na oblikovanju nism najdu napake. Z enim paketom opreme zgleda prav hud.

Tole pa, bože milu, zame razočaranje. Pokvarl so čistost linij. Prejšni lepši, definitivno.

S tem modelom se potrjuje moja teza, ki sem jo nedavno pričel ustvarjat: pred par leti so šli japonski oblikovalci končno v pravo smer, sedaj pa ga zadnje leto spet nekaj serjejo. Najprej novi Civic, ki je še nekako sprejemljiv, potem restyling Mazde6, ki je metanje denarja stran in zdaj tole. Da ne omenjam nekaterih, za moje pojme, hudo zgrešenih konceptov s čudnimi oblikami.
Slika

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Če okt 13, 2005 11:28 pm

jst sm kar vesel da je prišel restyling :D to pomeni da bi mogla prejšnjemu modelu cena past dol :wiihuu ampak najbrž ne več kot za eno pivo :sadd :pivo

bomo vidli :pop:

Uporabniški avatar
marko stare
Novinec

Napisal/-a marko stare Pe okt 14, 2005 8:08 pm

Pa kaj se toliko obremenjujete s Hondo, Mazdo itd. saj ste več ali manj švaba-fani ;)
kdo je kdaj šel ali gre po pravi poti designa..se pravi eni zgleda po vaše vedno grejo po pravi poti ali kaj :?:

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry So okt 15, 2005 7:08 pm

S to potjo sem mislil, da so se preusmeril z značilnega japonskega oblikovanja na oblikovanje ki je všeč tudi evropskemu okusu.
Slika

Uporabniški avatar
marko stare
Novinec

Napisal/-a marko stare So okt 15, 2005 11:43 pm

In kdo vsiljuje ta EU okus se ve oz. toraj mora biti vse v tem stilu, če pa že je, pa je itak kopija tega ali onega dela VW, Audija, Opela itd. Težko se je rešit streotipov :!:

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker So okt 15, 2005 11:55 pm

Žalostno dejstvo je, da vzhodnjaki res nimajo pojma o oblikovanju... Nisem niti slučajno pristaš raznih švabskih avtov, ampak samo v premislek: BMW obliko spoznaš na 200 metrov, ne glede na letnik izdelave, od '80 do '05... Mercedes prav tako... En butast Civic je pa v 15 letih bil že vse - od športnega hatch-backa, do družinskega avta, do polkombija... Nimajo hrbtenice ti Japončki... žal.

Čez tehnologijo pa ne bom nič rekel, svaka jim čast.

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne okt 16, 2005 12:33 pm

marko stare je napisal/-a:
dunker je napisal/-a:Žalostno dejstvo je, da vzhodnjaki res nimajo pojma o oblikovanju... Nisem niti slučajno pristaš raznih švabskih avtov, ampak samo v premislek: BMW obliko spoznaš na 200 metrov, ne glede na letnik izdelave, od '80 do '05... Mercedes prav tako... En butast Civic je pa v 15 letih bil že vse - od športnega hatch-backa, do družinskega avta, do polkombija... Nimajo hrbtenice ti Japončki... žal.

Čez tehnologijo pa ne bom nič rekel, svaka jim čast.

:rofl :rofl :rofl

Ne vem kaj je toliko smešnega v dunkerjevi izjavi. Mislim, da je napisal zelo korektno, predvsem pa pošteno argumentirano mnenje. Izpostavil je tako pluse kot minuse japoncev. Sej s tem, kar je napisal ni želel reči, da so vsi japonci grdi ali kaj podobnega. Izpostavil je samo problem prepoznavnosti in doslednosti večih modelov s konkretnimi primeri. In vse skupaj niti ni toliko mnenje posameznika, ampak dejstvo.

Če smem dodati še eno stvar k dunkerjevemu zapisu, s katerim se popolnoma strinjam. Rad bi namreč poudaril še eno zelo izstopajočo izjemo pri japoncih. Govorim o enem najboljših japonskih in svetovnih avtomobilov ever - Mazda MX-5. Ta legenda bo, hvalabogu, še naprej najbolj prepoznaven japonski avto. Pri novem modelu so namreč zajeli bistvo prejšnjega (letnik 1989) in ga le zelo premišljeno aktualizirali. Krasno Mazda!

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov