Sh3bO je napisal/-a:Osebno sem pred dilemo: ne vm kako. Avion je drag, z avtomobilom nič preveč cenej (če greš sam)... Ko bi le imela kakšna turistična agencija kakšno ponudbo
Xsara vts je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Osebno sem pred dilemo: ne vm kako. Avion je drag, z avtomobilom nič preveč cenej (če greš sam)... Ko bi le imela kakšna turistična agencija kakšno ponudbo
Seveda, avion je res drag.
Od agencij ima Kompas tudi zelo visoko ceno: 102.750 SIT + 20.000 SIt obvezno doplačilo (enodenevni obisk z avionom), časa za ogled tako ni veliko ( od 11-18 ure)
Sejem je odprt od 9 do 19 ure.
Karta za obisk sejma stane 13 oz 15€(sobota in nedelja)
Če se peljete z osebnim avtom (za izračun stroškov sem vzela start iz Ljubljane) boste za gorivo porabili cca 30-35 kSIT (odvisno od tipa vozila) in za cestnino še nadaljnih 10 kSIT. Računajte še na cca 5€ parkirnine v Frankfurtu.
Ti stroški se seveda delijo, če vas je v avtu več.
Možno pa se je peljati tudi z vlakom. Povratna vozovnica LJ-Munchen stane 16.184 SIT (cca 6,5 ur vožnje), za povratno vozovnico vlaka ICE od Munchena do Frankfurta (še cca 4 ure vožnje) pa boste plačali približno 26.280 SIT; skupaj torej cca 42 kSIT. Od postaje v Frankfurtu pa do sejma ni daleč, se da iti peš.
Če pa ste zainteresirani v večjem številu (najmanj 50), pa lahko organiziram avtobus...
Čakam na vaša mnenja !
LP, Daisy
LP, Daisy
audi-fan je napisal/-a:Karta za ogled sejma velja kot karta za tramvaj do parkirnih mest za avtomobile, ki so organizirana.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov